Statybininkas T. Slausgalvis neįtiko „tuštutei“ A. Štukytei

Jau sekmadienį startuosiančio LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ šokėjai pamažu tampa ne tik kolegomis, bet ir gerais draugais. Maža to – jie jau kviečiami vaidinti įsimylėjusias poras.

Statybininkas T. Slausgalvis neįtiko „tuštutei“ A. Štukytei.<br>LNK
Statybininkas T. Slausgalvis neįtiko „tuštutei“ A. Štukytei.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-24 11:53, atnaujinta 2018-03-17 04:35

Šokių čempionas Tomas Slausgalvis ir aktorė Aušra Štukytė, besiruošiantys LNK šokių projektui, ką tik nusifilmavo grupės „Liūdni slibinai“ vaizdo klipe.

„Esame užkietėję šios grupės gerbėjai. Kai muzikantai pakvietė nusifilmuoti jų naujausiame video klipe, nebuvo net abejonių. Vienintelė kliūtis galėjo tapti mūsų abiejų užimtumas, bet, kaip sako senolių išmintis, laiko neturi tik tie, kurie nieko neveikia“, - sako Aušra Štukytė.

„Liūdnų slibinų“ klipe Tomas įsikūnijo į linksmo statybininko romantiko vaidmenį. Aušra tapo jo mergina, įnoringa tuštute. Romantikas vaikinas niekaip negalėjo įtikti savo pasipūtėlei merginai. Nei gėlėmis, nei šypsena.

Tomui tai buvo pirmoji pažintis su lietuviško filmavimo ypatumais. Šokėjas yra nusifilmavęs ne vienoje reklamoje užsienyje. Čia filmavimas vyko gana ilgai, ir Tomas vis klausė Aušros, ar Lietuvoje visada reikia taip ilgai laukti.

„Taip, laukimas yra vienas iš pagrindinių filmavimo metu varginančių aplinkybių, - sako Aušra. – Bet, kaip ten bebūtų, linksmai leidžiamas laikas su „Liūdnu slibinų“ komanda atpirko laukimo nepatogumus, ir penkios valandos prabėgo gan greitai. Mes su Tomu su nekantrumu laukiam video klipo premjeros“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.