Operos dainininkė K. Zmailaitė vyro E. Seiliaus su karšta vakariene nepasitinka

Operos dainininkai Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaite atvirai pasakojo savo susipažinimo istoriją ir ilgą bei sunkų kelią didžiosios scenos link. Aplankiusi daugybę pasaulio šalių ir universitetų pora visuomet žinojo, jog grįš į gimtąją šalį.

K. Zmailaitė ir E. Seilius.
K. Zmailaitė ir E. Seilius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-29 11:45, atnaujinta 2018-03-17 02:15

„Virtuvėje šeimininkauja Edmundas, o aš esu namų šveitėja!“- prisipažino Kristina ir pridūrė, kad vyro po darbų niekuomet nepasitinka su garuojančia vakariene namuose, kuriuos savo rankomis pastatė Edmundas. Nuolat juos puoselėja, o malkų kapojimas jam yra didžiausias sportas.

Dainininkų pora neslėpė, kad dukra Barbora tėvams iškėlė ultimatumą: „Šuniukas, kačiukas arba broliukas ir sesutė.“ Ilgai nesvarstę sutuoktiniai nusprendė – bus sesutė arba broliukas, nes gyvūnams jie turi per mažai laisvo laiko.

K.Zmailaitė neslėpė esanti maksimalistė bei didelė pedantė - ji vyro paprašė šiltnamyje sudėti grindis: „Kai nusprendėm turėti šiltnamį pasakiau - gerai, bet turėsime tokį, kad aš be didelio purvinimosi galėčiau ateiti su bateliais ir nusiskinti šviežią agurką.“

Labai atviras ir nuoširdus pokalbis su operos solistų šeima Edmundu Seiliumi ir Kristina Zmailaite jau šį trečiadienį 18 val. 45 min. laidoje „Vasara su Asta“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.