K. Brazauskienė: „Dabar aš dar bręstu naujiems santykiams“

Po daugybės mėnesių tylos Kristina Brazauskienė sutiko prisiminti meilės istoriją su Algirdu Brazausku. „Pirmiausia mūsų simpatija prasidėjo nuo žvilgsnių,“- atviravo moteris ir pridūrė, kad pirmąjį žingsnį žengė Algirdas.

K. Brazauskienė ir A. Dudurytė.
K. Brazauskienė ir A. Dudurytė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 30, 2012, 11:09 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:42 AM

Prezidento A. Brazausko našlė laidos vedėjai Astai Dudurytei atvirai dėstė susipažinimo su vyru detales. Kristina taip pat kalbėjo ne tik apie savo skyrybas su buvusiu vyru, bet atskleidė kai kurias mylimojo buvusios šeimos paslaptis: „Kai mes susipažinome, Algirdas su žmona jau negyveno 20 metų, jis visą laiką gyveno vienas!“

Pastaruosius dvejus metus Kristina šypsodavosi retai, tačiau dabar ji teigė iš naujo atradusi gyvenimo džiaugsmą.

„Dabar aš dar bręstu naujiems santykiams ir, kai man bus jau 80 metų, tada prasidės mano antras gyvenimas! Nors kažkada Butrimą pakeitė Algirdas, gal dabar Butrimas gali pakeisti Algirdą...“- juokaudama apie naujus meilės ryšius kalbėjo Kristina.

Atviras ir nuoširdus pokalbis, sugraudinęs K. Brazauskienę, jau šį ketvirtadienį 18 val. 45 min. laidoje „Vasara su Asta“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.