Gintaro ir Donatos Rinkevičių meilės išbandymai liko praeityje

Dirigentas Gintaras Rinkevičius su žmona Donata svetingai atvėrę savo prabangių namų duris prabilo apie judviejų meilę, dėl kurios garsus dirigentas pasiryžo skyryboms su pirmąja žmona.

Gintaro ir Donatos Rinkevičių meilės išbandymai liko praeityje.<br>"Lietuvos ryto" televizija
Gintaro ir Donatos Rinkevičių meilės išbandymai liko praeityje.<br>"Lietuvos ryto" televizija
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-06 12:41, atnaujinta 2018-03-16 22:23

Šiais metais dešimtąsias vedybų metines švenčianti garsi kartu dirbanti pora neslėpė: „Taip, tai buvo tarnybinis romanas!“ Gintaras ir Donata vienas kitam tada iš karto krito į akį ir jau po dviejų savaičių, pasikalbėję apie jųdviejų jausmus, priėmė galutinį sprendimą – būti kartu. Maestro atvirai pasakojo, kad santykių pradžioje pora ištvėrė daug išbandymų: “Taip, buvo labai sunku.”

Retai tėtį namuose matanti gausi maestro šeima išmoko branginti akimirkas, kai būna kartu. Laisvalaikį jie stengiasi praleisti kuo turiningiau.

„Mes negalime skirti daug laiko kelionėms, tačiau šiais metais pavyko trims dienoms ištrūkti į Italiją bei Amsterdamą,“- pasakojo Donata. Nors ji nėra profesionali muzikantė, apie muziką Donata išmano ir kritikuoja aršiau, nei pats maestro.

„Kadangi mano vyras yra tobulas aš noriu šalia jo girdėti taip pat tobulus garsus!“- sakė Donata.

Koks garsusis G. Rinkevičius yra namuose? Labai atviras ir nuoširdus pokalbis jau šį ketvirtadienį 18 val. 45 min. laidoje „Bobų vasara su Asta“ per „Lietuvos ryto“ televiziją

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.