Žurnalistas E. Jakilaitis apie šeimą: „Mes su žmona niekuomet neiname miegoti susipykę“

Vienas geriausių Lietuvos žurnalistų, politinių debatų laidos „Lyderių forumas“ vedėjas Edmundas Jakilaitis pirmą kartą atvirai pasakojo apie meilę savo šeimai: „Mes su žmona niekuomet neiname miegoti susipykę“, - kalbėjo Edmundas ir nieko neslėpdamas išrėžė, kad meilė tarp jo ir žmonos Rasos kiekvienais metais tik stiprėja.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2012, 11:13 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:02 PM

Aštriai su politikais diskutuojantis, rimtas ir neieškantis žodžio kišenėje žurnalistas, atvėręs savo namų duris tampa paprastu šeimos žmogumi. Dviejų vaikų tėvas E. Jakilaitis nuoširdžiai pasakojo, kad netgi didžiausių darbų įkarštyje visuomet atsiliepia į aštuonmetės dukros Barboros skambučius.

„Kokie gali būti darbai, kurie negalėtų palaukti vieną minutę?! O dukra negavusi atsakymo iš tėčio visą tą laiką jaus stresą“, - įsitikinęs dar ir penkerių metų sūnų Bernardą auginantis žurnalistas.

Nuoširdus ir atviras pokalbis ne apie televiziją, o apie šeimyninį gyvenimą - jau šį trečiadienį 18 val. 45 min. laidoje „Bobų vasara su Asta“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.