Laikui nepavaldi M. Streep ir T. Lee Joneso chemija – filme „Pabandom iš naujo“

Spalį Lietuvos kino teatrus pasieks naujasis filmas „Pabandom iš naujo“ su viena žaviausių šių dienų aktorių, brandžia ir elegantiška Meryl Streep. Jos sutuoktinio vaidmuo Davido Frankelio juostoje teko ne ką mažiau žinomam „vyrui juodais drabužiais“ – Tommy Lee Jonesui. Ryškus aktorių duetas drauge su komiku Steve‘u Carellu parodys, kaip šmaikščiai ir išradingai vyresniojo amžiaus poros stengiasi įveikti santykių atšalimą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 27, 2012, 2:56 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:59 PM

Romantinėje komedijoje „Pabandom iš naujo“ piešiama scena iš tikro ir daugeliui matyto gyvenimo – 31-erius metus kartu gyvenantys Kei ir Arnoldas turi viską, bet šeimyninė laimė tarsi išgaravo. Užauginti vaikai sukūrė savo gyvenimus, jaukus namas nebeteikia tiek džiaugsmo, pokalbių temos išseko, tačiau skirtis jau gerokai per vėlu – kas gi norėtų pasenti visai vienas.

Meryl Streep herojė Kei nutaria griebtis ypatingųjų priemonių ir atradusi santykių guru, profesoriaus Feldo (akt. S.Carellas), knygą, pasiryžta didiesiems pokyčiams. Tačiau žmonos pastangos Arnoldą varo į neviltį, juolab tam išleidžiamos visos jų santaupos. Vyras galiausiai pasiryžta sekti paskui savo gyvenimo partnerę, tačiau visa esybe mėgina priešintis siūlomai terapijai.

Atrodytų, paprasta istorija, tačiau patekusi į M.Streep ir T.L.Joneso rankas ji sužaižaruoja jausmų vaivorykšte. Kiekviena jų mimika įtikina, o pažvelgus į aktorius ekrane nė neatrodo, kad jie galėtų būti nesusituokę iš tiesų. Filme gimusi chemija lengvai įtraukia žiūrovą, priverčia juoktis iš kurioziškų akimirkų ir kartu su jais išgyventi sunkius momentus. Du ryškūs ekrano talentai meistriškai atliko savo darbą, o šarmo „įprastos poros“ pasakojimui dar pridėjo atkaklusis psichoterapeutas S.Carellas, ryškiausias to įrodymas – itin palankūs kritikų komentarai. Kita vertus, ar galėtų būti kitaip, kai filme pasirodo ekrano karalienė M.Streep ir tokie šaunūs jos bendražygiai.

Beje, įdomu tai, kad pirmąsyk paskelbus apie filmo kūrimą 2010-aisiais, M.Streep partneriu filme turėjo būti Jeffas Bridgesas. Vėliau vietoj jo pasirodė aktorių Jameso Gandolfini ir Philipo Seymouro Hoffmano vardai. Tačiau pasikeitė juostos režisierius. Naujuoju projekto vairininku tapęs D.Frankelis pakvietė vaidinti T.L.Jonesą ir nesuklydo, mat jie su M.Streep sukūrė išties nepamirštamą tandemą.

Meryl Streep ir Tommy Lee Jonesą bei jų porą konsultuojantį Steve‘ą Carellą komedijoje „Pabandom iš naujo“ Lietuvos publika kinuose išvys nuo spalio 12 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.