Viena ilgiausių santuokų Holivude pasigirti galinti M. Streep pataria, kaip išsaugoti meilę

Gyvybės džiaugsmu, žavesiu ir puikiu humoro jausmu pasižyminti aktorė Meryl Streep jau kitą savaitę Lietuvos kino teatruose drauge su kolega Tommy Lee Jonesu pasirodys nuotaikingame filme „Pabandom iš naujo“ (angl. „Hope Springs“). Artėjant kino juostos premjerai, siūlome sužinoti garsiosios aktorės patarimus – kaip gi išlaikyti meilę. Pati ji ištekėjusi už to paties vyro jau 34-erius metus, tad, panašu, žino šią paslaptį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 5, 2012, 5:27 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:02 AM

63-ejų M. Streep duodama interviu style.lifegoesstrong.com pokalbį apie vedybas pradėjo nuo to, kad yra tiesiog klaiki virėja. „Aš taip prastai gaminu, kad mano šeimos telefone yra apsinuodijimų centro greitojo rinkimo numeris. Tad rinkdamasi gyvenimo partnerį žiūrėjau, ar mano vyras moka gaminti. Jei atsakymas „taip“ – vaikinas tinkamas“, – juokėsi aktorė.

Pasak M. Streep, gyvenime, kaip ir filme „Pabandom iš naujo“, net atsidavę šeimai sutuoktiniai gali prarasti vienas kitą ir atitolti. „Kai tampti vyresnis, aiškiau matai tau skirtą gyvenimo rolę, nori jaustis patogiai. Šiame filme vaidinu moterį, kuri nenori kelti bangų, tačiau tai ją erzina. Jai nepatinka nuobodus gyvenimas“, – apie savo heroję kalbėjo ji.

„Pabandom iš naujo“ nagrinėjama vyresnio amžiaus sutuoktinių poros istorija. Jų meilės šulinys išseko, džiaugsmus pakeitė rutina, o intymus gyvenimas tiesiog išnyko. Griebdamasi paskutinio šiaudo žmona itin skeptiškai nusiteikusį vyrą už visas šeimos sankaupas išsigabena pas santykių guru, kuris pamėgina atgaivinti nuvytusius jausmus.

Pačios M. Streep santuoka yra vadinama viena stabiliausių šiuolaikiniame Holivude, su skulptoriumi Donaldu Gummeriu jie susituokė 1978-aisiais ir kartu užaugino keturis vaikus. „Žmonės gali gyventi kartu ilgą laiką ir ignoruoti atsirandančias problemas. Tačiau būtent jų nepaisymas ir sukelia didžiausią grėsmę šeimai. Norint išsaugoti meilę, visi turi žinoti, –niekada negalima nurimti ir susitaikyti“, – kalbėjo moteris.

Anot aktorės, nesvarbu, kad ir kokia banali atrodytų romantika, reikia ją puoselėti. „Net kai yra labai sunku, pamėginti verta. Tik reikia žinoti, kad visa ko pagrindas – būti visiškai atviram su savo partneriu. Turime tik vieną gyvenimą, tad privalome išmokti nepaleisti meilės. Atsiverti kitam žmogui gali būti ir sunku, ir skausminga, bet tuo pačiu metu už tai dosniai atlyginama“, – sakė ji.

Meryl Streep ir Tommy Lee Jonesą bei jų meilės jausmą praradusią porą konsultuojantį Steve‘ą Carellą komedijoje „Pabandom iš naujo“ Lietuvos publika kinuose išvys nuo spalio 12 dienos.

Filmo anonsas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.