Metę instrumentus „Sweetsalt“ dainuoja naktimis

„Mes mėgstame iššūkius, mums jų reikia. Štai mes visi keturi... dainuojame ‚X Faktoriuje‘!“ – savo debiutu džiaugiasi vaikinų grupė „Sweetsalt“, iki šiol vokalistą turėjusi tik vieną iš keturių. Ambicingų, charizmatiškų ir drąsių vaikinų ketvertas susibūrė prieš trejus metus, tačiau tik dabar, analogų neturinčio TV3 muzikinio projekto „X Faktoriaus“ atrankose, jie visi išdrįso paimti į rankas mikrofonus ir... uždainuoti!

Metę instrumentus „Sweetsalt“ dainuoja naktimis. Jie savo gebėjimais dainuoti įtikino "X Faktoriaus" teisėjus.<br>TV3
Metę instrumentus „Sweetsalt“ dainuoja naktimis. Jie savo gebėjimais dainuoti įtikino "X Faktoriaus" teisėjus.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 2, 2012, 3:28 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:39 PM

„Išgirdę apie ‚X Faktorių‘ supratome, jog tai puikiausia proga pradėti dainuoti. Labai to troškome“, – sako gitaristas Vytautas Vansavičius. Vaikinų ketvertas – Rokas Dabužinskas, V. Vansavičius, Romanas Dzindzeleta ir Mindaugas Stundžia – rimtai kibo į pasiruošimą muzikiniam projektui: patys susirado mokytoją ir pradėjo intensyviai mokytis dainuoti!

„Vis pagalvodavau, kad trims grupės instrumentalistams reikia mokytis dainuoti, – aiškina juokdamasis „Sweetsalt“ vokalistas R. Dabužinskas. – Tačiau pradėję lankyti pamokas pas vokalo mokytoją, supratome, kad mokytis reikia visiems keturiems.“

Keturių ryškiakelnių vilniečių pasirodymas įtikino visus griežtuosius „X Faktoriaus“ teisėjus – Rūta Ščiogolevaitė, Saulius Prūsaitis, Samas ir Šapras jiems ištarė „taip“.

„Džiaugiuosi, kad Lietuvoje gali egzistuoti boy bandas. Tai – didžiulė retenybė Lietuvoje. Tokio stiliaus ir žanro grupė šalies scenoje laukiama jau seniai. Šią vietą jūs tikrai galite užimti“, – džiaugdamasis dainuojančiu vaikinų ketvertu dėstė teisėjas Samas.

Nors vaikinai išlieka atviri – keturis „taip“ užsitarnauti nebuvo taip jau lengva. „Esame labai skirtingų, sudėtingų charakterių ir vienu didžiausių pasiekimų laikome tai, jog mes susidainavome kartu. Seniau slėpėmės už vokalisto, o dabar pragydome visi“, – vienas per kitą kalba vietoje nenustingstantys „Sweetsalt“.

Kelią į „X Faktoriaus“ teisėjų ir žiūrovų širdis suradęs ketvertas užbaigdamas pokalbį patikina: „Prieš ‚X Faktoriaus‘ atrankas repetavome vakarais. Dabar jau – ir naktimis.“

Kokius ginklus trauks lipantys į „X Faktoriaus“ sceną klaipėdiečiai, paaiškės jau visai netrukus – jau šį sekmadienį, lapkričio 4-ąją, 19.30 val. tik per TV3!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.