Teises pragėrusiam D. Zvonkui švies J. Liesio dovana iš butelių

Vakar LNK „Karamelinių naujienų“ žiūrovai matė, kaip, kur ir kada Deivydas Zvonkus teikė gimtadienio dovaną savo bičiuliui Juozui Liesiui. Šį vakarą 20.55 val. „Karamelinėse naujienose” – antra gimtadienio apsikeitimo dovanomis serija.

„Mano dovanoje svarbiausia, kad konstrukcija būtų tvirta. Ir kad būtų palankios alkoholio vartojimo arba nevartojimo bangos”, - intrigavo Juozas Liesis.<br>LNK
„Mano dovanoje svarbiausia, kad konstrukcija būtų tvirta. Ir kad būtų palankios alkoholio vartojimo arba nevartojimo bangos”, - intrigavo Juozas Liesis.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2012, 11:46 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 12:14 PM

Kadangi vyrai gimę tą pačią dieną, Juozas nutarė nenusileisti ir visą naktį konstravo neeilinę staigmeną Zvonkui.

„Mano dovanoje svarbiausia, kad konstrukcija būtų tvirta. Ir kad būtų palankios alkoholio vartojimo arba nevartojimo bangos”, - intrigavo Juozas Liesis.

Juozas neabejojo: iš tuščių alaus butelių, vielos bei lemputės sukonstruotas sietynas Zvonkui turėtų patikti. Juk kurdamas šį meno šedevrą jis įdėjo visą savo širdį... Ir tai dar ne viskas. Sietynas – ne kokia butaforija. Jis iš tiesų švies! Tereikia laido galą įkišti į rozetę. Vos gavęs dovaną, D. Zvonkus puolė ją išpakuoti.

„Esu iš prigimties smalsus žmogus”, - plėšydamas popierių, prisipažino Deivydas. Išvydęs paties J. Liesio sukonstruotą sietyną, Zvonkus neslėpė susižavėjimo.

„Originalus tas mano draugas. Ir dovana originali. Ir dar šviečia”! – džiaugėsi Zvonkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.