Dvi geriausios draugės ir Radžio nuotakos Nijolė bei Natalija santykius aiškinosi bokso ringe (video)

Trečiadienio vakarą laidoje „Karamelinės naujienos“ – šokiruojantys merginų muštynių vaizdai. Negailestingi smūgiai – tiesiai į geriausią draugę. Kuo baigsis žiauri dvikova? Krauju, randais, išmuštais dantimis ar baisiomis mėlynėmis?! Kautynių priežastis – šokiruojanti. Pasirodo, Nijolė bei Natalija iš LNK projekto „Radžis ieško žmonos“ susipliekė dėl Radžio meilės bei pinigų. Ir visai nesvarbu, kad prieš keletą dienų Natalija išlėkė iš LNK aistrų bei meilės kupino projekto. Nijolė vis dar tebepyksta.

Dvi geriausios draugės ir Radžio nuotakos Nijolė bei Natalija santykius aiškinosi bokso ringe.<br>LNK
Dvi geriausios draugės ir Radžio nuotakos Nijolė bei Natalija santykius aiškinosi bokso ringe.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 29, 2012, 12:57 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 12:56 AM

Tik pamanykite: vadinamoji draugė ryžosi slapta pasikėsinti į jos jaunikį. „Kai pamačiau, kad naujokė yra mano draugė, man buvo šokas. Ji juk žinojo, kad aš esu projekte, bet vis tiek čia atėjo. Kodėl? Būti mano drauge ar konkurente?“ – pasipiktinimo neslėpė Nijolė.

Projekto „Radžis ieško žmonos“ naujokė Natalija šventai tikėjo, kad atvykdama į projektą ir bandydama nuvilioti svajonių jaunikį, draugystės ji nesužlugdys. Juk jeigu ji ir Nijolė - tikros draugės, tai vaikiną gali ir pasidalinti. Ką gi daryti, jeigu Radžis patinka abiems? „Aš atėjau į projektą, nes ir man patinka Radžis. Bet Nijolė vis tiek lieka mano drauge“, - sakė Natalija.

Praėjusį savaitgalį LNK projekte Nijolės ir Natalijos draugystė patyrė rimčiausią išbandymą. Ant karštosios kėdės šalia iš Paryžiaus ką tik grįžusios Daivos sėdo ir dėl išlikimo kovojo tai viena, tai kita. Tačiau drama, kuri virė eteryje – tik menki žiedeliai palyginti su tuo, kas dėjosi bokso ringe bei vestuvinių suknelių salone! Vos prieš metus susipažinusios, tačiau geriausiomis draugėmis iškart virtusios merginos „Karamelinių naujienų“ filmavime viena kitai kaip reikiant kibo į atlapus ir pasiryžo visiems laikams išsiaiškinti, kuri pranašesnė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.