E. Daniūtė G. Gurevičiūtės ir V. Mackonio pasirodymą pavadino kamasutra

Paskutinė kurortinio romano diena – tokia temą pasirodymą LNK šokių konkurse „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ surengė Gintarės Gurevičiūtės ir Vytauto Mackonio pora.

Paskutinė kurortinio romano diena – tokia temą pasirodymą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ surengė Gintarės Gurevičiūtės ir Vytauto Mackonio pora.<br>LNK
Paskutinė kurortinio romano diena – tokia temą pasirodymą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ surengė Gintarės Gurevičiūtės ir Vytauto Mackonio pora.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 2, 2012, 9:24 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 10:38 PM

Scenoje atsirado lova, o ant parketo Gintarė išėjo vienais apatiniais. Pasirodymas buvo labai seksualus ir intriguojantis, tačiau susilaukė žiaurios komisijos pirmininkės Editos Daniūtės kritikos ir rekordiškai mažo balo – vos keturių.

„Tai buvo kamasutros iliustracija, bet ne šokis“. Parašiusi keturis, Daniūtė nesiruošė aiškintis: „Nesiruošiu prie jų prisijungti pasivolioti lovoje“, - tėškė Daniūtė.

Komisijos narys choreografas Aurelijus Liškauskas sakė, kad toks amplua tinka prie veido itin tinka Gintarei.

„Išspręsta puikiai – šokti Gintarei negalima leisti, reikia ją guldyti į lovą“, - juokėsi komisija. Kurortinio romano šokio finalą tarp Gintarės ir Vytauto Giedrius Drukteinis komentavo taip: „Ji grįš į Ramygalą, o jaunas egiptietis toliau liks vilioti turistes“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.