Įrodydama meilę Radžiui Daiva pusnuogė maudėsi sniege

22 metų „go go“ šokėja Daiva iš Šilalės – mergina, kuri dėl Radžio gali padaryti viską. Ji savo ranką papuošė tatuiruote su „R“ raide, nepabijojo su parašiutu šokti vienais apatiniais... Žodžiu, šiai panelei nėra „palauk“. Praėjusią savaitę tai ji įrodė dar kartą ir itin įsimintinai. Tik mažutėlį bikinį vilkėjusi panelė maudėsi sniege.

Įrodydama meilę Radžiui Daiva pusnuogė maudėsi sniege.<br>LNK
Įrodydama meilę Radžiui Daiva pusnuogė maudėsi sniege.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 12, 2012, 10:32 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 4:52 PM

„Ankstų rytą atsikėliau, apsirengiau bikinį ir šokau į sniegą. Taip smagu buvo! Gera, toks šaltas dušas!“ – apie savo nuotykį pasakojo Daiva.

Sniege panelė maudėsi norėdama atsiprašyti Radžio už nemandagų savo elgesį per vienus prabangius pietus. Daiva įsitikinusi: į tokį benefisą svajonių jaunikis tikrai atkreips dėmesį ir garantuotai supras, kad ši nuotaka dėl jo gali padaryti viską.

Kaip iš tikrųjų Radžis reaguos į Daivos poelgį – neaišku. Mat jau kurį laiką jaunikis jai priekaištauja dėl vulgarumo ir pernelyg provokuojančios aprangos.

Kitos realybės šou „Radžis ieško žmonos“ dalyvės iš Daivos maudynių sniege juokėsi susiėmusios už pilvų. „Ar nesusirgsi, Daivute?“ – klausė jos. „Kad ir susirgsiu, vis tiek buvo verta“, – atšovė Daiva.

Įspūdingas šilališkės maudynes sniege pamatysite jau ateinantį šeštadienį per LNK realybės šou „Radžis ieško žmonos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.