Radžis leidosi į dingusios realybės šou dalyvės Nijolės paieškas

Praėjusį šeštadienį iš LNK realybės šou „Radži ieško žmonos” dramatiškai iškrito Taujėnų dvaro senbuvė Nijolė Malevič. Radži sprendimu mergina buvo atiduota žiūrovų teismui. Žiūrovai panelės nepasigailėjo. Tačiau ši istorija Nijolės išvykimu nesibaigė...

Šeštadienį pabėgusios Nijolės daugiau niekas nematė.<br>LNK
Šeštadienį pabėgusios Nijolės daugiau niekas nematė.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-14 11:29, atnaujinta 2018-03-14 15:33

Jau tapo įprasta, kad per tiesioginę transliaciją iškritusios panelės sėda į prabangų limuziną ir visiems laikams palieka Radži. Tačiau tąkart taip neatsitiko. Į limuziną Nijolė nelipo. Panelė kilstelėjo juodą ilgą suknelę ir pasileido bėgti. Kur nulėkė Nijolė, nesuprato nei Radži, nei kitos realybės šou „Radži ieško žmonos” dalyvės.

„Kartu stovėjome prie limuzino. Ji kažką suburbėjo ir pasileido laukais. Net sulaikyti nespėjau. Nieko nesupratau”, – pabėgimo istoriją pasakojo Radži.

Kitą dieną suskambo LNK televizijos telefonas. Atsiliepusi apsaugininkė pasakojo, jog skambinusi moteris prisistatė Nijolės giminaite. Ji klausė, kur yra Nijolė, mat mergina po šeštadienio transliacijos taip ir negrįžo namo. Nijolės dingimas ir Radžiui, ir buvusioms konkurentėms sukėlė nerimą.

„Žinau, kad iškritimas iš šio šou jai turėjo būti svarbus įvykis. Jau neblogai pažįstu Nijolę. Žinau, kad jai rūpėjau. Tikiuosi, nieko blogo neatsitiko”, – dėl pabėgusios nuotakos nerimavo Radži.

Sunerimęs Radži pasileido į Nijolės paieškas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.