K. Daukšys priaugo 20 kilogramų, o V. Uspaskichas, A. Vidžiūnas ir E. Masiulis - sulieknėjo

Šiomis dienomis mūsų Seime bręsta nauji skandalai. Nes čia itin garsiai aptarinėjami ne tik naujosios Vyriausybės reikalai, bet ir akivaizdūs politikų išvaizdos pokyčiai. Didžiausio dėmesio taikinyje – Viktoras Uspaskich, kuris ne tik numetė svorio, bet ir prarado plaukus.

Seimo narys K. Daukšys (dešinėje) ėmė pilnėti prieš pat rinkimus. Ir taip ant Kęstučio kūno per du mėnesius prisipliusavo 20 kilogramų. Tuo tarpu V. Uspaskichas numetė svorio ir prarado plaukus.
Seimo narys K. Daukšys (dešinėje) ėmė pilnėti prieš pat rinkimus. Ir taip ant Kęstučio kūno per du mėnesius prisipliusavo 20 kilogramų. Tuo tarpu V. Uspaskichas numetė svorio ir prarado plaukus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-18 17:37, atnaujinta 2018-03-14 13:32

„Mano plaukai krenta nuo amžiaus ir proto. O jei žilų plaukų atsiranda daugiau, tai, vadinasi, praleidžiu vis daugiau progų”, - LNK laidai „Karamelinės naujienos” šį antradienio vakarą 20.55 val. pasakojo Viktoras Uspaskich.

Milijonierius Viktoras tvirtina, kad plaukus kerpa pats. Įsigijo specialią mašinėlę ir - jokių problemų. O štai svorio reikalai – kur kas subtilesnis reikalas. Juk Uspaskichas mėgsta daug ir skaniai pavalgyti. Tačiau didžiojo malonumo Seimo narys atsisakyti neketina.

Kitas į „Karamelinių naujienų” akiratį patekęs Seimo narys Kęstutis Daukšys ėmė pilnėti prieš pat rinkimus. Ir taip ant Kęstučio kūno per du mėnesius prisipliusavo dvidešimt kilogramų. Kas nutiko? Gal K. Daukšys serga?

„Aš daug rūkydavau. Kartais net tris pakelius per dieną. O kai mečiau, tai pirminė reakcija tokia, kad vis tiek norisi kažką į burną įsidėt – ar tai sūrio gabaliuką, ar kokios mėsytės, ar šiaip užkandį. Taip per du mėnesius priaugau dvidešimt kilogramų”, - sakė K. Daukšys.

Svorio pokyčiais gali pasigirti du parlamentarai. Liberalas Eligijus Masiulis ir konservatorius Arvydas Vidžiūnas – pastebimai sumenkę. „Pradėjau valgyt, ne ėst. Galėčiau pasakyti kaip koks socdemas – nu kas prie Kubiliaus vyriausybės gali gražiai atrodyt? Laukiu socdemų, kurių ekonominė politika bus tokia, kad nuo rytojaus visi vaikščios laimingi ir stori”, - juokavo Arvydas Vidžiūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.