Radži nuotakų dvare – širdį veriančios raudos

LNK realybės šou „Radži ieško žmonos” – ne tik televizijos laida, kurioje garsus dainininkas renkasi sau žmoną. Tai – tikras gyvenimas su tikromis emocijomis: juoku, nerimu ir ašaromis. Būtent ašarų praėjusią savaitę Taujėnų dvare buvo itin daug.

Radži nuotakų dvare – širdį veriančios raudos.<br>LNK
Radži nuotakų dvare – širdį veriančios raudos.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 20, 2012, 12:34 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:30 PM

Elena, Inesa, Vilma – visos jos raudojo choru. „Aš šito negaliu pakelti. Man be galo liūdna”, – pasikūkčiodama kalbėjo Inesa. „Nemaniau, kad gali būti taip sunku”, – sakė Elena.

Didžiulis graudulio priepuolis paneles ištiko ne šiaip sau. Su Taujėnų dvaru, Radžiu ir konkurentėmis teko atsisveikinti vienai realybės šou „Radži ieško žmonos” dalyvei. Netikėtas panelės išėjimas iš dvaro konkurentėms sukėlė šoką. „Dar nė vienos taip nemylėjom kaip ją”, – nusišluosčiusi ašaras kalbėjo Daiva.

Dar pora savaičių ir intrigų dvaras užsidarys. Radži iš jo išvyks su nugalėtoja. Mergina, kuri labiausiai verta garsaus dainininko meilės. Su ta, kuri Radžiui sužadino tyriausius jausmus.

Jau šį šeštadienį per LNK žiūrėkite, kieno iškritimas merginoms sukėlė tokias emocijas, ir sekite, kaip sekasi dvare likusioms merginoms. Juk jau greitai išmuš realybės šou „Radži ieško žmonos” finalas ir bus išrinkta viena laimingoji, kurios laukia saldus gyvenimas Radžio glėbyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?