Radži nuotaka Ilona su juo nori turėti vaikų

Daiva, Vilma ir Ilona – trys realybės šou „Radži ieško žmonos“ finalistės su nekantrumu ir nerimu laukia šeštadienio, kai pagaliau paaiškės, kuri gi iš jų nugalės ir taps Radži išrinktąja. Visos panelės labai jaudinasi, o Ilona – ypač. Juk ji jau pasiruošusi šeimai ir ją norėtų kurti būtent su Radži.

Radži nuotaka Ilona su juo nori turėti vaikų.<br>LNK
Radži nuotaka Ilona su juo nori turėti vaikų.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 11, 2013, 3:49 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 9:29 PM

„Man 26 metai. Manau, esu jau pakankamai išsilaksčiusi. Jau pats laikas būtų šeimai ir esu tikra, kad Radži – tam tinkamas žmogus. Manau, puikiai vienas kitą suprastume visais klausimais“, – kalba Ilona.

Ji – ilgiausiai Taujėnų dvare išgyvenusi realybės šou „Radži ieško žmonos” naujokė. Ilona žino: šypsena, tvirtas charakteris ir gebėjimas grakščiai judėti – didžiausi jos privalumai. Kol kitos riejosi it hienos, Ilona tiesiog šypsojosi ir pamažu nužingsniavo iki finalo.

„Kitos mušėsi, pykosi... Nemanau, kad toks elgesys dera merginai. Stengiausi išlikti ori. Jokios kritikos stengiausi nepriimti giliai į širdį, o pagyromis didžiavausi. Šitaip užsiauginau storą odą. Manau, po šio šou jokie gyvenimo iššūkiai nebus baisūs.“

Per realybės šou Ilona tapo tikra pasimatymų rekordininke. Net dukart ji džiaugėsi ypatingais, keliolika valandų trukusiais susitikimais su svajonių jaunikiu. Konkurentės tokios sėkmės panelei visada pavydėdavo. Dėl to įvyko ne vienas merginų barnis.

„Taip, su Radži kartu praleidome net dvi naktis. Bet, jei kam įdomu, galiu pasakyti: mes tikrai nesimylėjome ir nieko gėdingo nedarėme. Kai žmogus patinka, gali su juo kalbėtis visą naktį ir net nepastebėti kaip ateis rytas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.