Naujo realybės šou „Šlovė ir turtai“ dalyviai aprodė savo prabangius apartamentus

Jau visai netrukus LNK televizijoje pasirodys naujas intriguojantis realybės šou „Šlovė ir turtai“, kurio dėka Lietuvos padangėje padaugės naujai iškeptų „žvaigždžių“.

Realybės šou „Šlovė ir turtai“ dalyviai aprodė savo prabangius apartamentus.<br>R. Danisevičius
Realybės šou „Šlovė ir turtai“ dalyviai aprodė savo prabangius apartamentus.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-18 19:23, atnaujinta 2018-03-13 17:38

Pasak projekto rengėjų, tokio žiūrovų susidomėjimo projektu jau seniai neteko matyti. Ir visai nenuostabu. Šlovė, turtai, prabangūs vakarėliai, didžiulės sąskaitos banke... kuris gi iš to nenorėtų? LNK pažadėjo, kad dalyvius pavers tikrais princais ir princesėmis. Tačiau kiekvienas iš jų turės parodyti, ką sugeba geriausiai ir išskleisti savo unikalius talentus. Dalyviai bandys žiūrovus sužavėti savo išskirtiniais talentais, vieni jų šoks, kiti dainuos, treti - demonstruos aktorinius sugebėjimus. Ribų, kuo nustebinti, nėra, tai tiesiog fantazijos reikalas.

Projekto rengėjai prabangiame name apsigyvenusiems dalyviams nuolat mes iššūkius ir statys juos į kompromituojančias situacijas. Todėl nebus lengva ne tik ištverti jiems keliamus profesinius reikalavimus, bet ir atlaikyti stiprią psichologinę įtampą. Nepaisant to, realybės šou laimėjęs dalyvis galės maudytis ne tik šlovės spinduliuose, jam bus įteiktas ir solidus 50 tūkst. litų piniginis prizas.

Realybės šou ves šokėjas Tadas Rimgaila ir „Kviečiu šokti“ dalyvė, Lino Karaliaus gyvenimo draugė Gintarė Gurevičiūtė. Nugalėtojas galės ne tik maudytis šlovės

Kol dar vyksta paruošiamieji darbai, portalo lrytas.lt fotografas jau spėjo įkišti nosį į prabangius apartamentus, kuriuose apsistos projekto dalyviai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.