Sužadėtuves švenčiantis Radži: „Jei ir vesčiau, tai daryčiau tikrai ne televizijoje“

„Apie vestuves tikrai negalvoju!“ — maždaug prieš mėnesį žurnalui „Stilius“ rėžė dainininkas Radžis Aleksandrovičius (25 m.). Kadangi realybės šou „Radžis ieško žmonos“ buvo pačiame įkarštyje, toks pareiškimas sukėlė pasipiktinimo audrą internete.

Praėjusį šeštadienį Radžis išsirinko nuotaką — kaunietę psichologę Iloną Janulevičiūtę.<br>LNK
Praėjusį šeštadienį Radžis išsirinko nuotaką — kaunietę psichologę Iloną Janulevičiūtę.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

„TV antena"

Jan 19, 2013, 7:50 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 5:17 PM

Tačiau šou tęsėsi. Praėjusį šeštadienį Radžis išsirinko nuotaką — kaunietę psichologę Iloną Janulevičiūtę (26 m.). O šiandien LNK žiūrovai turėtų išvysti ir sužadėtuves.

Ar garsiausias Lietuvos čigonas persigalvojo?

„Vedybos — atsakingas žingsnis. Todėl apie jas dar tikrai anksti galvoti. Joms reikėtų rimtai pasirengti. Ne tai, kad tep lep, — „TV antenai“ aiškino dainininkas. — Nesakau, kad su Ilona nieko neišeis, bet tai parodys tik laikas. Jei ir vesčiau, tai daryčiau tikrai ne televizijoje.“

Po realybės šou Radžis ir Ilona bendrauja daug mažiau. Dainininkas gyvena Vilniuje, mergina — Kaune. Todėl pasikalba tik telefonu arba susirašinėja trumposiomis žinutėmis.

„Ilona — rami ir santūri. Tokio būdo merginos šiais laikais — retenybė. Jei abu norėsime, gal mūsų santykiai ir taps rimtesni. Gal vestuvės iš tiesų įvyks“, — svarstė Radžis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.