„Šlovė ir turtai“ dalyviai: Radžio nuotakos ir M. Bui

Suradusi Radžiui nuotaką LNK veliasi į naują avantiūrą. Ženklu N-14 apdraustame realybės šou „Šlovė ir turtai“, kurį veda verslininkė Gintarė Gurevičiūtė (26 m.) ir šokėjas Tadas Rimgaila (28 m.), po vienu stogu gyvena būrelis jaunų žmonių.

Šou dalyviai (iš kairės) Vilma, Nerijus ir Alma laiką leido sūkurinėje vonioje.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Šou dalyviai (iš kairės) Vilma, Nerijus ir Alma laiką leido sūkurinėje vonioje.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė („TV antena“)

Jan 26, 2013, 2:52 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 5:21 AM

Bandydami atskleisti kokį nors savo talentą realybės šou dalyviai varžosi dėl 50 tūkstančių litų prizo.

Paskelbę atranką į naująjį šou daug žadančiu pavadinimu projekto prodiuseriai Laura Paukštė ir Dominykas Kubilius tvirtino nesitikėję tokios apgulties. Kurgi ne! Juk žadama viskas, ko galima trokšti: ir šlovė, ir turtai. Tad keista, kad dalyvauti realybės šou panoro ne visi beveik trys milijonai Lietuvos gyventojų, o tik kiek daugiau nei trys tūkstančiai piliečių, svajojančių išgarsėti ir praturtėti.

Pateko be atrankos

Tiesa, kelios vietos jau buvo užimtos iš karto — į naują šou penkios ašaras nubraukusios merginos pateko tiesiai iš kito LNK projekto — „Radžis ieško žmonos“. Prie jų prisidėjo buvusi grupės „Olialia pupytės“ narė Marina Bui.

Kokie buvo naujų dalyvių atrankos kriterijai? Prodiuserė L.Paukštė tvirtino, kad ypatingų talentų rodyti nereikėjo.

„Čia nebuvo atranka į „Lietuvos talentų“ konkursą. Mums buvo svarbiau žmogaus charakteris, o ne jo sugebėjimai, — aiškino prodiuserė, kuri per atrankas nuoširdžiai stebėjosi, kam yra pasiryžę žmonės dėl šlovės ir turtų. — Talentus bandysime atkapstyti ir lavinti mes patys. O kadangi projektas žada būti skandalingas, atrinkome dalyvius, kurie tuos skandalus ir kels.“

Dalyviai turės lavintis

Realybės šou dalyvių, apsigyvenusių didžiuliame name Vilniaus pakraštyje, laukia ne tik malonumai ir pramogos. Jų kelias į tikslą tapti garsiems ir turtingiems bus vingiuotas.

Būsimos žvaigždės turi mokėti viską, tad jaunuoliai nuolat gaus užduočių, versiančių tobulinti savo talentus. Jų lauks dainavimo, retorikos, vaidybos, šokio ir kitų sričių mokytojai. Atlikdami užduotis ir mokydamiesi dalyviai turės nertis iš kailio, kad kuo labiau patiktų žiūrovams, nes nugalėtoją per tiesiogines transliacijas rinks jie.

Dalyviai ne tik gyvens kaip tikros žvaigždės, bet ir mokysis jomis būti. Būsimos garsenybės bus vedamos į populiarius vakarėlius, joms bus organizuojami susitikimai su pramogų pasaulio žmonėmis.

Vertins žiūrovų pasirinkimą

Dauguma šou dalyvių išgarsėti bandys dainuodami arba šokdami. Keli dalyviai tvirtino turintys neįtikėtinų aktorinių gabumų.

Poetui arba rašytojui tapti žvaigžde šansų nėra? „Tos eilės turėtų būti tokios nerealios, kad atimtų žadą visiems žiūrovams, — juokėsi projekto prodiuserė. — Jeigu toks talentas atsirastų, mes tikrai padėtume jį puoselėti. Tačiau negalėtume padėti, tarkime, talentingam plaukikui, nes, kaip žinome, Lietuvoje nėra tam tinkamų sąlygų.“

Ar nebaisu užsiauginti netikrą talentą, kokių pramogų pasaulyje jau ir taip nemažai?

„Nenorime jaustis atsakingi už tuos žmones, kuriuos išrinks žiūrovai, — sakė L.Paukštė. — Jeigu jie nuspręs, kad jiems patinka dalyvis, kuris maivosi ir vaiposi prieš kameras ar šneka nesąmones, tai jų pasirinkimas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.