G. Gurevičiūtei turtai mieliau nei įžymumas

Verslininkė Gintarė Gurevičiūtė, dalyvavusi neseniai pasibaigusiame LNK šokių projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“, televizijoje, regis, įklimpo ilgam.

T. Rimgaila ir G. Gurevičiūtė televizijos laidos vedėjais tapo pirmą kartą. Jiedu ves laidą „Šlovė ir turtai“.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
T. Rimgaila ir G. Gurevičiūtė televizijos laidos vedėjais tapo pirmą kartą. Jiedu ves laidą „Šlovė ir turtai“.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė („TV antena“)

Jan 26, 2013, 6:58 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 4:59 AM

— Po šokių projekto sutikote tapti naujojo šou vedėja. Ar turite laidų vedėjos patirties? — paklausė „TV antena“.

— Iki šiol to daryti neteko. Tačiau gyvendama su Linu Karaliumi (Gintarės mylimasis — buvęs Seimo narys ir grupės ŽAS atlikėjas. — Red.) nori nenori į televiziją nuolat patekdavau, tik dažniausiai abu tapdavome skandalingų bulvarinių laidų herojais.

Būti laidos vedėja nebaisu, nors ir žinau, kad neturiu jokios patirties. Jaučiu didelę atsakomybę prodiuseriams, kurie manimi pasitikėjo. O kameros baimės tikrai nėra — jau esu užgrūdinta tų infošou. (Juokiasi.)

Tiesioginis eteris šokių projekte taip pat buvo puiki mokykla — žinodavau, kad antro dublio nebus.

— Ar pats projektas jus domina?

— Viskas tikrai įdomu, todėl prašiau kūrybinės grupės, kad leistų man daugiau pabūti projekte, pagyventi su dalyviais, kartu išgyventi jų emocijas. Nenoriu būti tik dėl grožio ir skaityti išmokto teksto.

— Kokį talentą jūs palaikytumėte?

— Visi talentai lygiaverčiai, jeigu yra tikri talentai. Jeigu žmogus ką nors daro geriau negu kiti, tai gerbtina. Mane labiausiai žavi šokis.

— Kas Lietuvoje jums yra tikra žvaigždė?

— Andrius Mamontovas. Tai žmogus, kuris sugeba atskirti savo kūrybinę veiklą nuo asmeninio gyvenimo, kuris išvengia skandalų ir kelias dešimtis metų vis tiek yra labai populiarus.

— Kas geriau — būti garsiai ar turtingai?

— Žinoma, kad turtingai! Iš garsumo juk nepavalgysi... (Juokiasi.)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.