T. Rimgailos negąsdina tiesioginis eteris

Buvęs „Žuvėdros“ šokėjas Tadas Rimgaila po LNK projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ ne tik sutiko tapti naujojo realybės šou vedėju, bet ir dalyvauti dar viename konkurse. Šeštadieniais jį matysime dainuojantį LNK „Žvaigždžių duetuose“ su profesionalia atlikėja Monika Linkyte.

T. Rimgaila ir G. Gurevičiūtė televizijos laidos vedėjais tapo pirmą kartą.<br>TV3
T. Rimgaila ir G. Gurevičiūtė televizijos laidos vedėjais tapo pirmą kartą.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė („TV antena“)

Jan 27, 2013, 5:16 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 4:19 AM

— Ar yra tekę vesti TV laidą? — paklausėme profesionalaus šokėjo.

— Televizijos laidą vedu pirmą kartą, tačiau su renginių vedimu esu susidūręs nesyk. Turiu savo įmonę, kuri organizuoja įvairius renginius.

— Čia tiesioginės transliacijos, kur antro dublio nepadarysi...

— Nelabai mane jos gąsdina. Tiesa, iki šiol tiesioginėse transliacijose tik šokdavau, o dabar tenka kalbėti. Bet manau, kad viskas bus gerai.

— Kokį talentą išskirtumėte?

— Vargu ar išskirčiau kokį nors vieną talentą. Jeigu žmogus jį turi ir jeigu jis atsiskleidžia, tai yra sveikintina. Negalėčiau teigti, kad dainuoti yra didesnis talentas, nei šokti. Svarbu, kad žmogus apskritai tą talentą turėtų.

— Kas jums yra autoritetas?

— Autoritetą pelno žmogus, ką nors pasiekęs per savo ilgą gyvenimą. Man autoritetas yra mano buvusi mokytoja „Žuvėdros“ kolektyvo vadovė Skaistutė Idzelevičienė, sugebėjusi ne kartą šį sportinių šokių kolektyvą padaryti Europos ir pasaulio čempionais. Šis žmogus yra ir didžiausias talentas.

Muzikos pasaulyje talentingas atlikėjas yra Andrius Mamontovas. Gaila, kad jį matome vis rečiau. Talentingi aktoriai — Rolandas Kazlas ir Vytautas Šapranauskas, nepaisant ant jo pilamo purvo.

Lietuvoje yra daug talentingų žmonių, tik dažniausiai tikri talentai lieka nuošaly, nesirodo. Į viešumą lenda visokio plauko netikri talentai, dėl to ir šaukiama, kad Lietuvoje nėra talentingų žmonių.

— Ar jums geriau būti garsiam, ar turtingam?

— Vis dėlto geriau būti turtingam. Kaip dainavo Vytautas Landsbergis, „kas man ištos laimės ir iš tos garbės“, kai norisi ir gerai gyventi, ir valgyti... (Juokiasi.)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.