„Žvaigždžių karus“ tęs režisierius J. J. Abramsas

Praėjusią savaitę pasklido gandai, kad septintojo „Žvaigždžių karų“ epizodo imsis „Žvaigždžių kelio“ režisierius J. J. Abramsas. Ilgai nelaukusios kino studijos „Disney“ ir „Lucasfilm“ šį pranešimą patvirtino.

Kol kas J. J. Abramsas dirba prie antrojo „Žvaigždžių kelias“ filmo, o vėliau iškart imsis „Žvaigždžių karų“.<br>"Reuters"
Kol kas J. J. Abramsas dirba prie antrojo „Žvaigždžių kelias“ filmo, o vėliau iškart imsis „Žvaigždžių karų“.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

Vainius Eiva

Jan 29, 2013, 7:04 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 1:53 AM

Oficialiame kino studijų pranešime buvo rašoma: „Po lavinos skambučių ir elektroninių laiškų sutvarkėme visus formalumus, todėl visi gali ramiai atsikvėpti ir paskleisti džiugią žinią visuomenei. Taip, J. J. Abramsas režisuos „Žvaigždžių karai: VII epizodas“, pirmąją naujos „Žvaigždžių karų“ serijos dalį, kurią „Lucasfilm“ statys vadovaujami Kathleen Kennedy. Abramsas režisuos, o scenarijų rašys Oskaro laureatas Michaelas Arndtas.“

Šis sprendimas nudžiugino ne tik „Žvaigždžių karų“ ar J. J. Abramso gerbėjus, bet ir patį režisierių, mat dar visai neseniai realiausiu pretendentu į serijos režisierius buvo Matthew Vaughnas. „Man didelė garbė būti „Žvaigždžių karų“ sagos dalimi ir dirbti su Kathleen Kennedy bei visais tais nuostabiais žmonėmis. Dabar aš dar dėkingesnis George‘ui Lucasui nei kai buvau vaikas“, - sakė J. J. Abramsas. Studijų sprendimu buvo patenkinta ir filmo prodiuserė bei „Lucasfilm“ prezidentė Kathleen Kennedy: „Labai džiaugiamės, kad J. J. Abramsas prisijungė prie mūsų. Jis puikus režisierius, galintis daug įnešti į „Žvaigždžių karų“ sagą.“

Kol kas J. J. Abramsas dirba prie antrojo „Žvaigždžių kelias“ filmo, o vėliau iškart imsis „Žvaigždžių karų“. Prie filmo kūrimo jau kurį laiką dirba scenaristas Michaelas Arndtas, prestižinį Oskaro apdovanojimą gavęs už filmą „Mažoji mis“, tai pat rašė scenarijus filmams „Žaislų istorija 3“ ir „Bado žaidynės 2“.

Įdomu tik tai, jog režisierius pasirašė sutartį kol kas tik vienam filmui, todėl neaišku, ar jis kurs visą trilogiją, kaip tai darė pats George‘as Lucasas. Ir nors dalis aktorių jau atskleista, žinant J. J. Abramso stilių, būsima filmą iki pat paskutinės minutės gaubs storas paslapties šydas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.