R. Javtoko dukra gimtadienį atšventė televizijos studijoje

Savo 6-ąjį gimtadienį garsaus krepšininko Roberto Javtoko dukrytė Greta švęs net du kartus. Pirmiausia LNK laidoje „Atgal į Vaikystės miestą“ kartu su televizijos žiūrovais  ir antrąsyk vakare, kai į šventę rinksis visas draugų būrys, tėveliai, mamytės ir seneliai.

R. Javtoko dukra savo šeštąjį gimtadienį atšventė televizijos studijoje.<br>LNK
R. Javtoko dukra savo šeštąjį gimtadienį atšventė televizijos studijoje.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 1, 2013, 3:42 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 7:05 PM

Šventė ryte kartu su televizijos žiūrovais turėtų būti puiki dovana vasario pradžioje gimusiai Gretai.  Mat šį rytą  iš svajonių sapno ją žadins ne mama, o drugelių fėja, padėsianti išsipildyti Gretos svajonei savo gimtadienio dieną susikeisti su fėjos dukra Une vietomis.

Netikėtai savo gimtadienio dieną patekusi į laidos filmavimą, Greta ne tik mokysis mankštos su mylima savo atlikėja Lina Joy, bet ir turės galimybę išsimatuoti išradingiausius dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės gimtadienio šventės papuošalus ir aksesuarus, pagamintus tiesiog iš konstrukcinių kaladėlių. Pasikvietusi mylimą draugę Kariną kartu su draugais „Rožinėje kepyklėlėje“ ji gamins skanėstus savo šventės stalui, pūs torto žvakutes, kils šešiskart aukštyn link debesų ir džiaugsis gimtadienio dovanomis bei netikėtomis staigmenomis.

Kol Greta su draugais mėgausis gimtadienio skanėstais, mama Vilma bandys sužinoti slapčiausias stalo puošybos paslaptis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.