Kulinaras D. Praspaliauskas norėtų dirbti aštuonias dienas per savaitę

Ar po keliolika valandų per parą triūsiantiems žmonėms, kuriems vien mintis apie poilsio dieną kelia siaubą, reikia psichologo pagalbos? Šį vakarą diskusija apie tai – „Lietuvos ryto” TV laidoje „Negaliu tylėti”.

D.Praspaliauskas: „Poilsio dienų neturiu. Norėdamas viską gerai atlikti savo restorane turėčiau dirbti ne septynias, o aštuonias dienas per savaitę.”<br>R. Danisevičius
D.Praspaliauskas: „Poilsio dienų neturiu. Norėdamas viską gerai atlikti savo restorane turėčiau dirbti ne septynias, o aštuonias dienas per savaitę.”<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Vykintė Budrytė ("Lietuvos rytas")

Feb 6, 2013, 1:00 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 11:56 AM

Savo restorane plušantis virtuvės vadovas Deivydas Praspaliauskas (24 m.) dirba po 18 val. per parą.

„Anksčiau maniau, kad atidaręs restoraną turėsiu bent vieną laisvą dieną per savaitę.

Bet norint viską atlikti gerai tektų dirbti ne septynias, o aštuonias dienas per savaitę”, – laidoje sakė D.Praspaliauskas.

Penkiuose darbuose triūsiantis ir dviejuose universitetuose studijuojantis Aistis Ramanauskas (23 m.) įsitikinęs, kad geriau gailėtis dėl to, ką padarei, negu graužtis dėl to, ko nepabandei.

Vaikinas Mykolo Romerio ir Bordo (Prancūzija) universitetuose studijuoja Europos teisę ir valdymą. Jis su draugais yra įkūręs renginių organizavimo įmonę užsiima ir reklama.

Radijuje, televizijoje ir internete dirbantis žurnalistas Orijus Gasanovas (25 m.) laisvalaikiu dar rašo knygą.

„Dirbu ne dėl pinigų, – tikina vaikinas. – Juos iššvaistau iki paskutinio cento.”

O dainininkė Katažina Nemycko (32 m.) dėl pervargimo kartą buvo atsidūrusi ligoninėje. Tuomet buvo priversta dalies veiklos atsisakyti.

Dainininkė buvo pasižadėjusi – po LNK konkurso „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra” pailsės. „Bet jau kitą dieną iš nuobodumo ėmiau lipti sienomis”, – prisimena atlikėja. Gavusi pasiūlymą dalyvauti „Žvaigždžių duetuose” ji sutiko neabejodama.

„Lietuvos ryto” TV, 18.45 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.