Radžis ir Ilona: „Vestuvių datos neturime. Per didelės eilės Santuokų rūmuose“

Viena žinomiausių Lietuvos porų Radžis ir Ilona demonstruos savo proto aštrumą intelektualiniame žaidime „Taip.Ne“. „Taip.Ne“ vedėjas Arūnas Valinskas bandys išsiaiškinti, kada garsioji pora kels savo meilės šventę. „Nežinau dar. Negalime iki galo nuspręsti. Kol kas labai daug norinčiųjų, Vilniaus Santuokų rūmuose – didžiulės eilės“, - savo tikslios vedybų datos nepanoro atskleisti Radžio nuotaka Ilona.

Radžis ir Ilona demonstruos savo proto aštrumą intelektualiniame žaidime „Taip.Ne“.<br>BTV
Radžis ir Ilona demonstruos savo proto aštrumą intelektualiniame žaidime „Taip.Ne“.<br>BTV
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2013, 11:53 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 12:44 AM

A. Valinskas Valentino dienos proga įsimylėjėliams pasiūlė savo pagalbą. „Aš tikrai, mielai norėčiau jums padėti. Surasiu jums vietą kokiame nors mažesniame miestelyje“, - siūlė jis. Ar garsioji pora pasinaudos A. Valinsko paslaugomis? Kuris iš gražiųjų ir meilę vienas kitam spinduliuojančių sužadėtinių yra protingesnis? O kuriam į klausimus atsakinėti seksis daug sunkiau? Speciali, Valentino dienos progai skirta laida per BTV jau šį vakarą, kurioje be romantiškai nusiteikusių jaunavedžių dalyvaus ir atlikėjas Andrius Rimiškis kartu su žmona Vaida, bei neišskiriamieji Raimundai – Bingelis ir Šilanskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.