Kūno pokyčiais stebinantis A. Bružas prisipažino sportuojantis ir teatre

Pavasaris – jau čia pat, o šylantis oras – puiki motyvacija pradėti sportuoti. Šiuo pasakymu besivadovaudama TV3 sporto žiniukė, be sporto gyventi negalinti Vlada Musvydaitė-Baranauskienė jau šį sekmadienį, kovo 3-iąją, kviečia įsijungti TV3, kur bus pristatyta laida „Sportuok su mumis“ ir parodyta aktoriaus Audriaus Bružo sėkmės istorija. Kaip alaus pilvukas vos per du mėnesius virto raumenimis?

Pradėjęs sportuoti Audrius Bružas akivaizdžiai sulieknėjo.<br>TV3
Pradėjęs sportuoti Audrius Bružas akivaizdžiai sulieknėjo.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2013, 2:35 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 9:23 PM

Žiemos pradžioje A. Bružas kreipėsi į žinomą asmeninį trenerį Paulių Ratkevičių. Šis aktoriui sudarė treniruočių ir mitybos programą. Beliko atsakingai vykdyti profesionalo nurodymus.

„Negalėjau atsistebėti, kad tokį rezultatą Andrius pasiekė vos per vieną žiemą. Dabar aktorius po žieminiais drabužiais slepia raumenų kalną! Jis ir toliau sportuoja ne tik sporto salėje, bet ir... teatre“, – intriguoja laidos vedėja V. Musvydaitė.

Tiesa, pasak A. Bružo, aktoriams puiki fizinė forma nėra būtina: „Mes juk ne manekenės... žmonės mus vertina ne pagal išvaizdą, o pagal turinį.“ Žinoma, aktorius pripažįsta, kad fizinis aktyvumas keičia ne tik kūno formas: „Žinote, kaip malonu susitvarkyti gražiai namus: nuvalyti dulkes, išplauti grindis, tada taip malonu tuose namuose būti. Kažkas panašaus nutinka susigrąžinus gerą fizinę formą.“

Aktorius pastebi, kad sportuoti dabar madinga: „Net bohemiškoje aplinkoje sportas bare kilnojant alaus bokalus jau nėra toks populiarus kaip kadaise.“

Šį sekmadienį įvyksiančioje „Sportuok su mumis“ premjeroje treniruosis ir aktorius Leonardas Pobedonoscevas, ir TV3 gyvenimo būdo žurnalo „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjas Edvardas Žičkus. Jis jau trečias mėnuo prižiūrimas V. Musvydaitės aktyviai bėgioja ir džiaugiasi pagerėjusia savijauta.

Aktualus klausimas moterims: kaip turėti stangrų ir dailų užpakaliuką? Vlada žiūrovėms duos ne vieną naudingą patarimą. Kad įmanoma sulieknėti vos per tris mėnesius, sportuojant du kartus per savaitę, įrodys laidos herojė Laura. Dviejų vaikų mama, po gimdymo priaugusi 36 kilogramus, pasiryžo per dvylika „Sportuok su mumis“ laidų įrodyti, kad derinant sportą su sveika mityba galima atsikratyti antsvorio ir pagerinti gyvenimo kokybę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.