„Paslapčių namai“: šou paliko Ernestas, paaiškėjo jo romantiška paslaptis

Šeštadienio vakaras – antrasis, kai vienas TV3 šou „Paslapčių namai“ dalyvis turėjo palikti Gariūnuose įrengtas patalpas, kuriose filmuojamas šis projektas. Prieš savaitę su šou atsisveikino Elita – buvo atskleista, kad buvęs jos vaikinas parsidavinėjo gėjams. Šią savaitę ant iškritimo ribos balansavo trys vaikinai. TV žiūrovų balsai lėmė, kad šou paliko Ernestas.

Ernestas - antrasis dalyvis, palikęs "Paslapčių namus".
Ernestas - antrasis dalyvis, palikęs "Paslapčių namus".
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-17 23:00, atnaujinta 2018-03-09 19:59

Tris kandidatus iškristi rinko šou dalyvaujančios merginos.

„Mano tikslas – šiame šou atskleisti bent vieną paslaptį. Dar nenorėčiau iškristi. Kodėl merginos pasirinko mane? Turbūt pasirodžiau joms pavojingas. Balsuokite už mane. Tada pamatysite dar daug linksmų dalykų“, - sakė pirmasis pretendentas iškristi Tomas.

TV šou buvo parodyta, kaip jis nuogas laksto po namus ir neteisingai spėja kito šou dalyvio Valdo paslaptį – esą šis niekada nėra mylėjęsis su moterimi. Neatspėjusio Tomo 2500 litų atiteko Valdui.

Ernestą, kuris, anot šou rengėjų, yra tikras vyras ir vietoj intrigų renkasi sportą, studijoje palaikė atvykusi jo žmona, su kuria jis bendrauja jau 16 metų.

„Mūsų čia mažai iš Kauno, todėl reikia mane palaikyti. Nė viena iš merginų neprisipažino, kodėl mane pasirinko iškeldinimui“, - į žiūrovus kreipėsi vyras.

Trečiasis kandidatas – meilę su kita šou dalyve Laura vaidinantis ir neišsiduoti bandantis Gintautas. Vaikinas nuolat bando iššifruoti ant „Paslapčių namų“ sienų užrašytus kodus.

„Čia radau ir draugų, ir priešų. Kodėl TV žiūrovai turėtų mane palikti projekte? Galiu degti ne kaip degtukas, o kaip žvakė, ilgai, planuoju atsiskleisti ir kurti įdomesnį žaidimą“, - žadėjo Gintautas.

Po dviejų valandų, kurių metu žiūrovai pamatė šou dalyvių vykdomas misijas, apsilankymus užuominų kambaryje ir spėliojimus, Gintautas susikaupė spėti, kad Viktorija yra buvusi Baltijos šalių motociklų sporto čempionė.

Paaiškėjo, kad tai – beveik teisingas spėjimas, bet ši paslaptis - ne Viktorijos. Gintautas prarado 2500 litų.

Laidai artėjant prie pabaigos, paaiškėjo, kad žiūrovų valia šou paliko Ernestas.

„Labiau liūdi, kad išeini, ar labiau džiaugiesi, kad grįši pas žmoną?“ - paklausė šou vedėjas Marijus Mikutavičius.

„50 prie 50“, - atsakė Ernestas.

Laidai baigiantis, jis kiek nenoriai atskleidė paslaptį, kurią saugojo šou.

„Ši moteris man – pirma ir vienintelė“, - pabučiavęs žmoną Liną, pasakė Ernestas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.