Žinomos moterys diskutavo apie gimdymą namuose

Laidoje „KK 2 penktadienis“ - tema, kuri nepaliks abejingų. Garsiausios Lietuvos moterys ir vyrai diskutuos apie tai, kaip reikia gimdyti, auginti ir lavinti vaikus. Dainininkės Goda Alijeva, Vita Jakutienė, Renata Klimaitytė, aktorė Edita Zizaitė ir kitos garsios Lietuvos mamos atskleis intymiausias savo patirtis. Kodėl vienos garsenybės nė už ką nenorėjo, kad jų vyrai dalyvautų gimdymuose? O kitos tikina, kad pagimdyti be vyro praktiškai neįmanoma?!

Aktorė E. Zizaitė probloškė visus, prakalbusi apie placentos valgymą.<br>LNK
Aktorė E. Zizaitė probloškė visus, prakalbusi apie placentos valgymą.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 22, 2013, 1:49 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 12:20 PM

Tris dukras namuose pagimdžiusi žinoma aktorė Edita Zizaitę priblokš visus. Tuomet, kai „KK 2 penktadienio“ vedėja Ugnė ryžosi paklausti, kodėl namuose gimdžiusios moterys šaldytuvuose saugo savo placentas, Edita be užuolankų rėžė: „Tai dabar kalbėsime apie tą valgymą? Apie tuos kepsnius“? Tradicija, kai pagimdžiusios moterys iš tiesų suvalgo savo placentas kitose šalyse iš tiesų yra. Tikima, kad taip pasielgusi gimdyvė daug greičiau atgauna jėgas. Tačiau ar tai slapčiomis elgiasi ir namuose gimdžiusios lietuvės? Į šį klausimą nuolat turi atsakinėti ir Edita Zizaitė. Tačiau atsakymas ne toks pikantiškas – ji placentas simboliškai palaidojo po medžiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.