„Ratų“ kūrėjai kelia „Sparnus“

Po stulbinančios animacinio filmo „Ratai“ („Cars“) sėkmės, kuriame pasakojama apie kalbančių mašinų gyvenimą, kompanija „Disney“ nusprendė pratęsti kalbančių agregatų tematiką ir istoriją pakelti į dangaus platybes. Jau greičiausiai nebesulauksime trečiosios „Ratai“ dalies, bet jaunieji kino žiūrovai galės mėgautis naujo veikėjo Dasčio nuotykiais filme „Sparnai“ („Planes“).

Daugiau nuotraukų (1)

Vainius Eiva

Mar 30, 2013, 7:11 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 1:59 AM

Dastis – eilinis lėktuvėlis „kukurūznikas“, norintis dalyvauti oro lenktynėse. Atrodytų, kur čia problema? O problema yra pats Dastis, mat lėktuvas bijo aukščio. Jam padėti pasiryžta mokytojas Skiperis ir naujieji draugai naikintuvai, taigi didžių svajonių kupinas lėktuvas pasiryžta išpildyti savo siekius.

Prie „Sparnų“ kūrimo prisidėjo gana stipri kūrybinė grupė. Pagrindinį veikėją Dastį įgarsino Dane‘as Cookas, dažnas romantinių komedijų aktorius ir net du aktoriai iš legendinio filmo „Oro gvardija“ – Valas Kilmeris ir Anthony Edwardsas. Jie įgarsins du bičiulius naikintuvus. Nors tai neturėtų būti svarbu, nes kad ir koks smagus būtų originalusis įgarsinimas, visas žavesys bus prarastas po tipiško ir nevykusio lietuviško dubliavimo.

„Sparnai“ Lietuvos kino teatrus pasieks šių metų rugsėjo 20 d.

Animacinio filmo anonsas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.