Žinomų žurnalistų šeimose tvyro profesinė konkurencija

Informacinę laidą „Infodiena“, kurią transliuoja LNK priklausantis kanalas „Info TV“, kartu su Rasa Tapiniene (35 m.) pradėjo vesti žurnalistas Viktoras Jakovlevas (28 m.).

Renata Šakalytė-Jakovleva (kairėje) dirba TV3, o jo vyras Viktoras - LNK priklausančime kanale, kuriame dirba ir LRT televizijos darbuotojo Andriaus Tapino (dešinėje) žmona Rasa.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Renata Šakalytė-Jakovleva (kairėje) dirba TV3, o jo vyras Viktoras - LNK priklausančime kanale, kuriame dirba ir LRT televizijos darbuotojo Andriaus Tapino (dešinėje) žmona Rasa.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

Mar 30, 2013, 2:18 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 2:13 AM

Jis yra TV3 žinių vedėjos Renatos Šakalytės-Jakovlevos (29 m.) vyras. O šios dvi televizijos, kuriose dirba Viktoras ir Renata, — didžiausios konkurentės.

Tuo tarpu R.Tapinienės sutuoktinis Andrius Tapinas (35 m.) kuria ir veda laidas LRT televizijoje („Pinigų karta“, „Tautos aikštė“).

Darbai skirtingose televizijose greičiausiai įneš nemažai sumaišties į šių porų asmeninį gyvenimą. Ar galės V. Jakovlevas ir A. Tapinas pasirodyti TV renginiuose su žmonomis iš konkuruojančių televizijų?

„Rasa turi naują vyrą... Dabar bus visiškas chaosas. Kai vyks koks nors LNK renginys, nei aš, nei Renata Šakalytė-Jakovleva negalėsime kartu eiti, nes esame iš konkuruojančių televizijų. Turbūt teks mums su Renata eiti alaus gerti“, — radęs išeitį feisbuke pašmaikštavo A. Tapinas.

Naujasis jo žmonos partneris anksčiau skaitė ir rengė M—1 radijo stočių grupės žinių laidas. Prieš tai jis šešerius metus dirbo nacionaliniame radijuje. 2008 m. V. Jakovlevas buvo pripažintas geriausiu jo darbuotoju ir dusyk už dokumentines laidas apdovanotas Lietuvos radijo ir televizijos komisijos įsteigta „Pragiedrulių“ premija.

V. Jakovlevas taip pat rengė reportažus anglų kalba nacionaliniam Vokietijos transliuotojui „Deutsche Welle“. Jis yra baigęs Europos transliuotojų sąjungos radijo dokumentikos mokyklą „EBU Master School on Radio features“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.