Sportininkė Jolita „Paslapčių namuose“ ruošia nokautą Diletai?

„Jos per daug stiprios žaidėjos. Nenorėčiau su jomis susikauti tiesioginiame eteryje, nes tikėtina – pralaimėčiau“, – tokie nuogąstavimai liejosi iš dvidešimtmetį švenčiančios televizijos TV3 realybės šou „Paslapčių namai“ dalyvių vaikinų lūpų, kai iškeldinimui iš paslaptingųjų namų buvo įvardintos dvi ryškios asmenybės – Jolita ir Dileta.

Sportininkė Jolita „Paslapčių namuose“ ruošia nokautą Diletai?<br>TV3
Sportininkė Jolita „Paslapčių namuose“ ruošia nokautą Diletai?<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2013, 6:47 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 11:04 AM

Teisininkė, motociklų sporto rekordininkė Jolita – kietas riešutėlis. Ji gan ilgai buvo užsisklendusi savyje, gudriai stebėjo aplinką ir laukė palankiausios akimirkos aktyviai įsilieti į žaidimą. Iškritus stipriausiais laikytiems dalyviams – Viktorijai ir Andriui, – Jolita akimirksniu į savo rankas perėmė ne tik sportą, bet ir viso paslaptingojo namo valdymą.

„Pykit nepykit, bet aš atėjau čia laimėti. Žaisiu ir visais būdais stengsiuosi išplėšti pergalę“, – vos atėjusi į šou neslėpė Jolita. Ta tiesa, kad laimėjimo ji sieks gudrumu, išaiškėja tik dabar. Tokia merginos žaidimo taktika vieniems kelia susižavėjimą, kitiems – baimę. Rezultatas – Jolita įvardinta iškeldinimui.

Svarmenų kilnojimas, bokso treniruotės, adrenalinas ir aistra motociklų sportui – šie toli gražu ne moteriški pomėgiai atskleidžia, kodėl Jolita tokia valdinga. Ji buvo pirmoji atskleidusi parodomąją Ernesto paslaptį. Gudrumu ji iš lėto sėlina ir prie likusio devintuko paslapčių.

Šią lemtingą savaitę Jolita pradėjo lipti ant kulnų Diletai ir pavojingai priartėjo prie jos paslapties. Šį, ketvirtadienio, vakarą „Paslapčių namuose“ ir vėl kauks sirena. Ar tai bus teisingai atskleista Diletos paslaptis? Koks dainininkės biografijos faktas iki šiol kruopščiai slepiamas? Atsakymas – jau šį vakarą per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.