„Daktaras Hausas” atsisveikina su televizijos žiūrovais

Šiandien TV3 rodo paskutinę serialo „Daktaras Hausas” septintojo sezono seriją. Su ekscentriškuoju daktaru ir jo komanda TV3 žiūrovai susitiks tik rudenį.

Už daktaro Hauso vaidmenį TV seriale H.Laurie yra pelnęs daugybę apdovanojimų.
Už daktaro Hauso vaidmenį TV seriale H.Laurie yra pelnęs daugybę apdovanojimų.
Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

Apr 24, 2013, 9:06 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 8:00 PM

Paskutinėje 7-ojo sezono serijoje, kuri vadinasi „Judėjimas pirmyn”, į ligoninę patenka garsi performanso menininkė Afsun Hamidi. Diagnostikų komanda sužino, kad menininkė susižaloti galėjo pati kurdama performansą. Medikai pradeda abejoti, ar ją reikia gydyti.

O gal visa tai – tik naujo performanso, į kurį bus įvelti ir jie patys, dalis? Tyrimo imasi daktaras Hausas.

Ekscentriškas, atšiaurus, ciniškas ir kartu toks žavus, kad dėl jo alpsta milijonai televizijos žiūrovų. Toks yra daktaras Hausas, kurį įkūnija britų aktorius Hugh Laurie, už šį vaidmenį apdovanotas dviem Auksiniais gaubliais ir galybe kitokių prizų.

Medicinos genijus Hausas vadovauja diagnostikų komandai išgalvotoje Prinstono-Pleinsboro ligoninėje Naujajame Džersyje. Jo skyrius nėra įprastas – ši komanda aiškinasi ligonių būklę ir ligas, kurių priežasčių nesugeba nustatyti kiti ekspertai.

Daktaras Hausas atsisako ligonių, kurių simptomai jam nėra įdomūs. Jis nekenčia bendravimo su pacientais ir verčiau remiasi plikais faktais bei tyrimų rezultatais. Dėl to jis pelnė medicinos Šerloko Holmso vardą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.