„Paslapčių namus“ palikęs Valdas: „Nesitikėjau, kad Lietuva – tokia tolerantiška“

Beveik prieš tris mėnesius prasidėjusiame TV3 realybės šou „Paslapčių namai“ buvo atskleista viena, tačiau itin intriguojanti paslaptis: „Trejus metus gyvenau su Radžiu.“ Penkiolika dalyvių, gyvendami ir bendraudami 24 valandas per parą, šios paslapties nei atskleidė, nei priskyrė konkrečiam dalyviui. Telikus vienam žingsneliui iki projekto superfinalo, kuris – jau šį šeštadienį užvėręs namų duris, Valdas žiūrovams pripažino, jog ši paslapties formuluotė priklauso kaip tik jam.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-22 13:58, atnaujinta 2018-03-06 10:24

„Nepatogių“ gyvenimo faktų atskleidimas, „draudžiamų“ temų eskalavimas neretai grasina trumpalaikiais nemalonumais ar bent jau sunkiai prognozuojama aplinkinių reakcija. Tiesa, Valdas iki šiol jaučiasi priblokštas, nes žmonių reakcija į tai, ką jis atskleidė, pranoko visus jo lūkesčius. „Nesitikėjau, kad Lietuva – tokia tolerantiška, nenumaniau, jog tris mėnesius projektą stebėję žmonės mane pamilo, susižavėjo ir palaiko iki šiol“, – priblokštas aplinkinių šilto sutikimo ir žiūrovų palaikymo, negalėjo atsistebėti Valdas.

Į gimtuosius Šiaulius sugrįžęs vaikinas nesiliauja dėkojęs žiūrovams bei visiems gera linkintiems aplinkiniams, o ypač – stiprybę ir vienybę išsaugojusiai šeimai ir draugams: „Galima pavydėti tokios šeimos kaip mano. Nelaimėjau pinigų, bet išlošiau daug daugiau – stipresnį ryšį su draugais ir artimaisiais.“

Gyvenimas uždaroje patalpoje, informacijos vakuume vienuolika savaičių su keturiolika nepažįstamųjų Valdui atnešė ir kitokių atradimų, už kuriuos jis dėkingas šiai gyvenimo avantiūrai – gyvenimui „Paslapčių namuose“. „Aš iš naujo atradau gyvenimo džiaugsmą, pradėjau viską vertinti kitaip, vertinti kiekvieną smulkmeną bei menkiausią galimybę.“

Ar šis, gyvenimą naujomis spalvomis nudažęs, žaidimas buvo vertas asmeninių gyvenimo faktų paviešinimo? „Nėra paslapties, kuri anksčiau ar vėliau neišaiškėtų“, – nuoširdžiai bei atvirai, kaip buvo pratęs ir žaidime, sako Valdas.

Tuo tarpu detektyvinis realybės šou „Paslapčių namai“ TV3 eteryje skaičiuoja paskutines akimirkas. Šį, trečiadienio, vakarą – paskutinis „Paslapčių namų“ dienoraščio puslapis prieš superfinalą. Ar bus sudėti visi taškai ant i?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.