„Paslapčių namuose“ triumfavęs Gintautas savo sąskaitą papildė 50 tūkst. litų

Uždaryti vienoje patalpoje, filmuojami ištisą parą, net tris mėnesius 15 realybės šou „Paslapčių namų“ dalyvių bendraudami ir pramogaudami siekė vieno tikslo – laimėti. Keturiems likusiems projekto dalyviams pergalė, regis, jau ranka pasiekiama. Šeštadienį Karolina Riaukaitė, Gintautas Katulis, Laura Kuliešaitė ir Šarūnas Tamulis susikovė dėl pagrindinio „Paslapčių namų“ prizo - 50 tūks. litų.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

May 25, 2013, 8:20 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 6:48 AM

Paskutinę tiesioginę „Paslapčių namų“ transliaciją pradėjo Martynas Kavaliauskas ir „4 Roses“. Kartu jie atliko realybės šou himną „Tu mano paslaptis“.

Televizijos žiūrovams buvo priminti visi realybės šou dalyviai. Jie kameroms mojavo iš studijos. Projekto finalistai sveikinosi iš paslaptingųjų namų, dalijosi idėjomis, ką veiks palikę „Paslapčių namus“.

„Apkabinsiu visus brangiausius žmones, o po to gersiu“, - juokėsi Šarūnas.

Už realybės šou dalyvius balsavo televizijos žiūrovai. Daugiausiai balsų pelnęs „Paslapčių namuose“ triumfavo Gintautas.

Per paskutinę transliaciją žiūrovams po vieną buvo pristatyti visi finalininkai. Šou prodiuserių ir kitų dalyvių nuomone, Šarūnas - draugiškiausias projekto dalyvis. Jis stengėsi išklausyti kiekvieną, kuriam reikėjo paguodos. Kaip atpildą jis iš merginų išgirsdavo visas naujienas, o Avgustina netgi išdavė jam savo paslaptį. Paties Šarūno paslaptis („Aš meluoju, kad esu baigęs aukštąją mokyklą“) buvo atskleista 81-ąją projekto dieną. Ją atspėjo kita realybės šou finalistė Laura. 

Šią paslaptį Šarūnas turėjo pakartoti ir tiesioginio eterio metu. Kai laidos vedėjas Marijus Mikutavičius priėjo prie Šarūno artimųjų, projekto dalyvis susijaudino ir užsivertė taurę. Pasirodo, Šarūno artimieji nutuokė apie jo paslaptį, tačiau ne apie jos priežastį. Anot Šarūno, ji verta antro „Paslapčių namų“ sezono.

Štai Gintautas per šou nebuvo mėgstamas kitų projekto dalyvių. Jie stengėsi, kad Gintautas paliktų realybės šou, teigdavo, kad jam paranoja. Norėdamas išsiaiškinti konkurentų paslaptis Gintautas ne kartą keitė savo amplua: tapdavo atsiskyrėliu, sekliu, mąstytoju striptizo ereliu. Jo paslaptis: „Aš esu priklausomas nuo kompiuterinių žaidimų“. Ji buvo atskleista 59-ąją realybės šou dieną.

Karolina per realybės šou vengė spėti paslaptis, todėl užsitraukė kitų dalyvių neapykantą. Jie ją vadindavo kaimiete, tačiau Karolina nepasiduodavo ir tikindavo, kad kai kurie miestiečiai yra didesni kaimiečiai, neigiama šio žodžio prasme, nei ji.

Kol konkurentai miegodavo, Karolina prieidavo prie kameros ir savo sūnui Adui perduodavo linkėjimus. Galų gale kiti dalyviai ėmė suvokti, kad Karolinos paslaptis susijusi su jos vaiku. Jos paslaptis („Pagimdžiau nepilnametė“) atskleistas 84-ąją realybės šou dieną. Tai buvo paskutinė paslaptis šiame šou.

Laura - kūkčiojanti gražuolė, įveikusi ne vieną vyrą. Tačiau projekto pradžia nebuvo jai palanki - Balsas jai ir Gintautui suteikė bendrą paslaptį. Jiedu turėjo vaidinti porą. Vėliau Laura užmezgė romaną su Tomu. Per tris mėnesius Laura įminė Tomo ir Šarūno paslaptis. Taip ji įrodė, kad manekenės nėra kvailos gražuolės. Šarūnas Lauros paslaptį („Esu uždarbiavusi užsienio fermoje“) įminė 83 realybės šou dieną.

Prieš 12 savaičių prasidėjusio žaidimo taisyklės paprastos: kuo daugiau atskleistų paslapčių – tuo didesnis laimėjimas. Kiekvienas „Paslapčių namų“ dalyvis gavo po 5 tūkst. litų. Realybės šou dalyvis, neišsaugojęs savo paslapties, pinigus prarasdavo, o paslaptį išaiškinusysis laimėdavo priešininko pinigus. Neteisingo spėjimo atveju spėjantysis prarasdavo 2,5 tūkst. litų.

Paslapčių namų laimėtojas gavo 50 000 litų. Dar tokią pat pinigų sumą dalyvis galėjo susirinkti iš kitų, įmindamas jų paslaptis.

Pasibaigus žiūrovų balsavimui finalo dalyviai paliko „Paslapčių namus“, kurie tris mėnesius buvo tapę jų tikraisiais namais. Atsisveikinę su namų sienomis ir paliktais daiktais finalistai atėjo į studiją. Šarūnas, Gintautas, Karolina ir Laura studijoje buvo sutikti audringais plojimais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.