Po ketverių metų pertraukos sugrįžta pasimatymų šou „Meilės trikampis“

Po ketverių metų pertraukos televizijos žiūrovai vasaros metu ir vėl prisimins pasimatymų šou „Meilės trikampis“. Šešis sezonus lietuvius džiuginusi pasimatymų laida į TV3 eterį sugrįžta su naujais dalyviais, išsiilgusiais meilės, romantiškų ir aistringų naktų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 17, 2013, 8:00 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:39 AM

Šiame sezone projekto dalyviai pasiryžę bet kam, kad tik susirastų savo antrąją pusę ir vasaros vakarus praleistų apsikabinę artimą širdžiai žmogų. Dalyvių atkaklumu buvo galima įsitikinti Trakų rajone įsikūrusiame viešbutyje „Margis“, nes būtent čia jie pirmą kartą pasirodė televizijos žiūrovams.

Pasimatymų šou dalyviai viešbučio krantą pasiekė kateriu, plaukiojo ir vandens motociklais. Išlipę į sausumą vaikinai ir merginos pasakojo apie save ir savo svajonių antrąją pusę.

Išvydę čia pat stovintį muzikinio projekto „X faktorius“ dalyvį Martyną Kavaliauską ne viena pasimatymų šou „Meilės trikampis“ dalyvė smalsiai nužiūrėjo išvaizdų publikos numylėtinį.

Ilgą laiką su širdies drauge Rusne draugaujantis M. Kavaliauskas meilės paieškose paskendusias projekto merginas apdovanojo ne savo dėmesiu, o dainomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.