„Tadas Blinda. Pradžia“ ir „Valentinas vienas“ kūrėjai kuria naują juostą „Kaip pavogti žmoną“

Iki naujojo juostų „Tadas Blinda. Pradžia“ ir „Valentinas vienas“ kūrėjų filmo premjeros liko lygiai šeši mėnesiai. Lietuvos kino teatrus komedija „Kaip pavogti žmoną“ pasieks gruodžio 20 dieną. Žinia, kad juostos filmavimai jau baigti – it perkūnas iš giedro dangaus – Lietuvoje itin retai pavyksta nuslėpti tokių projektų vystymąsi. Šiandien taip pat pristatomas pirmasis filmo plakatas, kurį sukūrė fotografas Algis Kriščiūnas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 20, 2013, 12:00 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:33 AM

„Šįkart suveikė principas mažiau kalbų, daugiau darbų. Tadas Blinda. Pradžia“ ir „Valentinas vienas“ pasižymėjo ne tik išskirtinėmis pajamomis (šie du filmai jau surinko daugiau nei 6 mln. litų), bet ir savo reklaminių strategijų aktyvumu. Filmas „Kaip pavogti žmoną“ nufilmuotas, pradedami filmo montavimo darbai. Tarsi duodami filmo garantiją jau šiandien leidžiame žvilgtelėti į pirmąjį filmo plakatą. O jo autorius A.Krikščiūnas ruošia visą plakatų seriją“, – sakė filmo režisierius Donatas Ulvydas.

Jo teigimu, būsimas herojų ir juos įkūnijančių aktorių pristatymas bus išties ypatingas. „Sugebėjome nufilmuoti filmą ir atsispirti pagundai pasigirti ir pasidžiaugti tais, kurie jame filmavosi. Dar palaikysime šią intrigą ir pristatysime aktorius kartu su charakteringais plakatais. Galiu pasakyti tik tiek – labai džiaugiamės turėdami tokį puikų aktorių sąstatą“, – intrigavo jis.

Anot filmo komandos, kuriant juostą „Kaip pavogti žmoną?“ netrūko juoko iki ašarų. „Filmavimo aikštelėje buvo tokių momentų, kad tarp dublių tekdavo daryti atokvėpio minutes ir vaduotis iš juoko priepuolių. Tikimės, kad šie pojūčiai persiduos žiūrovui, kuris neabejotinai gaus gerą humoro dozę“, – kalbėjo filmo prodiuseris Žilvinas Naujokas.

Komedijos „Kaip pavogti žmoną“ siužetas išties komiškas – prieš pat Naujuosius metus ant moters namų slenksčio pasirodo ką tik iš kalėjimo paleistas jos vyras. Viena bėda – ji jau su kitu. Tačiau likimas nutaria papokštauti ir visa trijulė atsiduria viename nedideliame bute.

„Filmai „Tadas Blinda. Pradžia“ ir „Valentinas Vienas“ įrodė, kad lietuviški filmai gali būti sėkmingi ir populiarūs, žmonės nori pramogos ir su malonumu renkasi lietuvišką kiną. Pavyzdžiui, filmo „Valentinas Vienas“ meilės istorijomis domėjosi ir vyresnio amžiaus žmonės, jie net keliavo iš mažų miestelių į didesnius, kad galėtų apsilankyti kine. Viliamės, kad komedija „Kaip pavogti žmoną“ taps puikia šventine pramoga kiekvienam, norinčiam gero humoro dozės, juolab pasaulyje yra itin prigijusi šventinių filmų tradicija ir jie kuriami kone kiekvienoje šalyje. Džiaugiamės, kad kartą mums jau pavyko prajuokinti Lietuvos žmones. Komedijos žanras yra sudėtingas bei jautrus, todėl tikimės, kad ir antrą kartą žiūrovai iš širdies pasilinksmins per žiemos šventes“, – pridūrė Ž. Naujokas.

Nauja nuotaikinga naujametinė filmų „Tadas Blinda. Pradžia“ ir „Valentinas vienas“ kūrėjų komedija „Kaip pavogti žmoną“ visuose Lietuvos kino teatruose bus rodoma jau nuo gruodžio 20 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.