Filme E. Watson su draugais apvogė P. Hilton

Nepaisant to, kad garsioji Paris Hilton net keletą kartų nukentėjo nuo Holivudo Kalvose siautėjusių paauglių gaujos, ji į savo vilą įsileido filmo „Elitinis jaunimas“, pastatyto remiantis šios grupelės nusikaltimais, kūrybinę grupę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 28, 2013, 12:18 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 3:14 AM

Nors 32-ejų Amerikos žvaigždei ši istorija sukėlė liūdnus prisiminimus, ji sutiko, kad režisierė Sofia Coppola paruoštų kelias scenas, filmuojamas Hiltonų rūmuose. Lankydamiesi Paris Hilton namuose „Elitinio jaunimo“ personažai iš tiesų vertė aukštyn kojomis erdvę, kurioje gyvena aktorė bei linksminosi jos pramogų kambaryje.

„Pernai Sofia apsilankė mano gimtadienio vakarėlyje. Jai labai patiko mano namai, kurių, jos nuomone, nebuvo įmanoma imituoti kuriant scenas. Ši režisierė – ypatinga, neatverčiau savo namų durų bet kam, tačiau ja pasitikėjau“, - teigė Paris.

„Aš labai žaviuosi šia nepriklausoma ir protinga moterimi, tapusia režisiere. Sofia žino viską, ką šiuo metu veikia paaugliai, priklausę grupuotei ir ką jie veikė tada, kai nukentėjau. Dar nemačiau šio filmo, bet manau, kad bus keista matyti juos įsilaužiant į mano namus net penkis kartus iš eilės. Vagiančius mano rankines ir parduodančius jas viduryje paplūdimio. Iš manęs jie pavogė daiktų, kurių vertė keli milijonai“, - atviravo P. Hilton.

Žvaigždės teigimu, ji norėjo padėti filmavimo grupei atkurti tikrą istoriją: „Norėjau, kad visi pamatytų, kokia rimta buvo ši istorija ir kaip skaudžiai ji visus palietė. Pavyzdžiui, aš praradau labai vertingų daiktų, kurie mano giminėje perduodami iš kartos į kartą, daiktų, kuriuos branginau. O dabar jų niekada nebeatgausiu. Jie pagrobė iš manęs prisiminimus ir sentimentus, kurių nebegaliu pakeisti“.

„Elitinio jaunimo“ grupuotę filme įkūnija „Hario Poterio“ filmų žvaigždė Emma Watson, Katie Chang, Israel Broussard, Claire Julien, Taissa Farmiga. Drauge su jais filme pasirodo ir keletas nuo šių vagišių nukentėjusių žvaigždžių: Paris Hilton, Adea Lennox, Kirsten Dunst ir kiti.

Tikrais įvykiais paremta istorija apie blizgantį Holivudo žvaigždučių ir jų gerbėjų gyvenimą jau rodoma Lietuvos kino teatruose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.