Prestižiškiausio verslininkų realybės šou finale – barbes primenančios silikoninės gražuolės

„Kvaila Barbe“ vadinama brunetė ir apie botokso imperiją svajojanti blondinė – tai vieno garsiausių BBC realybės šou „Mokinys“ (angl. „The Apprentice“) finalistės. Jos varžosi dėl 250 tūkst. svarų sterlingų (beveik 1 mln. litų), skirtų savo pasirinktai verslo idėjai įgyvendinti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2013, 6:38 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 12:00 AM

Nepaisant Leah Totton (24 m.) ir Luisos Zissman (25 m.) abejotinų sugebėjimų verslo srityje, būtent viena jų laimės pagrindinį prizą. Toks realybės šou komisijos sprendimas sulaukė griežtos publikos kritikos. Jie Leah ir Liusą pavadino silpniausiomis šio šou finalistėmis per visą jo istoriją.

Verslo ekspertai tikino, kad Leah ir Luisa visai nepanašios į sunkiai dirbančias moteris, todėl jos negali būti geru pavyzdžiu kitiems.

L. Zissman priklauso dvi pyragaičių parduotuvės, tinklalapis apie kepinius ir elektronikos prietaisų firma. Nepaisant L. Zissman tvirtinimų, kad ji yra rimta verslininkė, jos biografija – itin spalvinga. Per pastarąsias savaites internete pasklido nuotraukos, kuriose ji linksminasi sekso vakarėliuose. Be to, tvirtinama, kad būdama vos 17 metų Luisa užmezgė romaną su žymiai vyresniu savo viršininku, kuris, beje, turėjo žmoną. Po to – dar vienas romanas su vedusiu vyriškiu.

„Mano sekso poreikiai tokie pat kaip Jessicos Rabbit („Disney“ sukurtas personažas. – Red.), o protas – kaip Einsteino.

Kai žmonės pažiūri į mane, jie mato jauną merginą ilgais nagais, priaugintais plaukais, netikromis krūtimis ir nusprendžia, kad esu kvaila maža Barbė“, – realybės šou pradžioje prisistatė L. Zissman.

Akivaizdu, kad L. Zissman išlieka atvira bet kokiu klausimu. Per vieną televizijos laidą ji pasakė, kad būdama 16 metų ji pasidarė abortą. Tačiau didžiausią visuomenės pasipiktinimą sukėlė ne pats faktas, o L. Zissman atsakymas į laidos vedėjos klausimą, ar šis įvykis ją sukrėtė:

„Skamba tikrai baisiai, bet ne“, – trumpai atsakė Luisa.

Į šou finalą patekusi L. Totton taip pat sulaukė kritikos. Realybės šou gerbėjai, sužinoję, kad Leah susitikinėjo su futbolininku Fraseriu Forsteriu, išvadino ją barakuda.

Realybės šou finansuoja ir nugalėtoją išrenka vienas garsiausių Didžiosios Britanijos verslininkų Alanas Michaelis Sugaras. Todėl pusė nugalėtojo įkuriamos įmonės akcijų priklauso A. M. Sugarui.

Magnato patarėjai anksčiau teigė, kad pagrindinis ligoninėje dirbančios L. Totton trūkumas – menka verslininkės patirtis. Jei L. Totton laimės, ji atidarys kliniką, kurioje botokso ir kitas grožio chirurgijoje taikomas injekcijas būtų galima susileisti tiesiog per pietų pertrauką.

A. M. Sugaras prisipažino, kad jam nerimą kelia L. Totton verslo plano etinė pusė. Juolab, kad pusė realybės šou nugalėtojos įsteigtos įmonės akcijų priklausys jam pačiam.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.