San Diegą užplūdo spalvinga komiksų ir filmų mėgėjų minia

specialiai lrytas.lt, San Diegas

Daugiau nuotraukų (1)

Vainius Eiva

Jul 18, 2013, 12:42 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 10:50 PM

JAV duris atvėrė didžiausia pasaulyje populiariųjų menų paroda „Comic Con 2013“. Vieni dalyviai rinkosi nuo pat atidarymo valandų, kiti atvyko iš vakaro ir užsiėmė vietas nakvynei prie durų, kad patys pirmieji galėtų patekti į parodų rūmus San Diege.

Į išankstinį parodos atidarymą susirinko itin daug žmonių, nors į jį patekti buvo galima tik tiems, kurie nusipirko visų dienų bilietą. Atvykę parodos dalyviai galėjo apžiūrėti didžiąją dalį stendų, kuriuose buvo išrikiuoti įvairūs žaislai, piešiniai, figūrėlės.

Kai kuriuose stenduose buvo galima pamatyti ir tikro dydžio filmų veikėjų kostiumus ar tikrus daiktus iš filmų. Pavyzdžiui, botagą iš filmo „Indiana Džounsas ir lemties šventykla“, kurį filmuodamasis laikė pats aktorius Harrisonas Fordas.

Kadangi paroda oficialiai dar neprasidėjusi, jokių filmų ar serialų pristatymų su žvaigždėmis dar nevyko, o visi parodos dalyviai dar vaikščiojo įprastais drabužiais. Bet liepos 18 dieną dalis dalyvių visai pasikeis ir visiems parodys savo sugebėjimus kurti numylėtų kino veikėjų kostiumus.

Jei dabar jų buvo matoma tik vienas kitas, tai po oficialaus atidarymo prasidės tikrasis maskaradas.

Neoficialaus atidarymo metu „Comic Con 2013“ dalyviai galėjo viską apžiūrėti be didelių spūsčių ir nusifotografuoti prie įvairių stendų, kuriuose vaikščiojo zombiai, stovėjo piratai ir filmo „Grobuonis“ personažas.

Lankytojai taip pat jau gali įsigyti įvairių figūrėlių ar net atsispausdinti savo galvą Grobuonies rankoje - trimačiu formatu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.