Naujasis „Pjūklo“ režisieriaus filmas „Išvarymas“ JAV nušluostė nosį konkurentams

Filmų „Pjūklas“ ir „Tūnąs tamsoje“ režisierius Jamesas Wanas į kino teatrus atgabena naują porciją siaubo. Šiurpą kelianti juosta „Išvarymas“ (angl. „The Conjuring“) Lietuvos kino teatrus pasieks jau rugpjūčio 23 dieną. Joje žiūrovai išvys, kaip paranormalių reiškinių tyrėjai Edas ir Loreina Vorenai mėgins vaduoti demoniškų tamsos jėgų kankinamą šeimą.

Kadrai iš filmo "Išvarymas".
Kadrai iš filmo "Išvarymas".
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2013, 3:20 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 8:20 PM

Ypač siaubo mėgėjus sudominti turėtų tai, kad „Išvarymas“ yra sukurtas pagal tikrus faktus – demonologų pora Edas ir Lorraine Warrenai egzistavo ir šią bylą tyrė iš tiesų. 1927-aisiais gimusi L.Warren net tebėra gyva.

Filmas „Išvarymas“ parengtas pagal sudėtingiausią sutuoktinių kada nors nagrinėtą bylą, kurioje jiems teko susidurti su galingu demonu. Siaubo žanro meistru ir vienu kūrybiškiausių šių dienų režisierių vadinamas J.Wanas stulbinančiai įtikinamai perteikė kiek primirštą istoriją ir jau spėjo sužavėti Amerikos kinomanus.

Kaip pranešė Boxofficemojo.com, vos startavęs „Išvarymas“ per pirmąjį savaitgalį nušluostė nosis visiems konkurentams ir JAV kino teatruose užėmė pirmąją vietą su solidžia 41,5 mln. JAV dolerių suma. Taip pat ši juosta tapo rekordininke siaubo filmų gretose ir pajamomis aplenkė filmus „Purgenas“ (angl. „The Purge“) ir „Paranormalūs reiškiniai 2“ (angl. „Paranormal Activity“). Filmas taip pat sulaukė ypač palankių kritikų ir žiūrovų vertinimų, o itin aukštas „A-“ vertinimas „CinemaScore“ tinklalapyje siaubo žanrui yra kone beprecedentis.

Filme „Išvarymas“ paranormalių reiškinių tyrėjų porą įkūnys pažįstami aktoriai Vera Farmiga ir Patrickas Wilsonas. Kraupius, 1971-aisiais Rod Ailande, Peronų šeimos namuose vykusius įvykius Lietuvos žiūrovai kino teatruose galės išvysti jau nuo rugpjūčio 23 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.