Prieš filmo „Smurfai 2“ premjerą mėlynieji nykštukai tapo populiarių žaidimų herojais

Daugybės vaikų ir suaugusiųjų visame pasaulyje mylimi linksmieji smurfai grįžta į kino ekranus – jau rugpjūčio 2-ąją Lietuvos žiūrovai galės išvysti naujus neįtikėtinus jų nuotykius filme „Smurfai 2“. Tiesa, mėlynoji smurfiškų linksmybių banga jau pradėjo ristis per pasaulį – internete galima žaisti daugybę smurfiškų žaidimų, įsigyti lėlių - smurfų, o žaidimo „Monopolis“ autoriai net pristatė specialų smurfišką šio populiaraus žaidimo leidimą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 25, 2013, 2:23 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:04 PM

Nors smurfai tėra trijų obuolių ūgio, šie nedidukai nykštukai pastaruosius mėnesius karaliauja žaidimų pasaulyje – prieš porą dienų kompanija „Ubisoft“ pristatė naują veiksmo ir nuotykių žaidimą, skirtą „Xbox“, „Playstation“ ir „Wii“ platformoms.

O štai tinklalapyje Smurfhappens.com įsikūrusi tikra smurfų karalystė – čia galima ne tik pasivaikščioti po Paryžių, bet ir „pasismurfinti“ savo nuotrauką, sužinoti, kokiu smurfu jums labiausiai tiktų būti, pastatyti smurfų miestą, išsiųsti draugui atviruką ar pažaisti su „bjaurukais“. Kai kurios smurfiškos programėlės prieinamos ir išmaniųjų telefonų savininkams virtualiose „App Store“ ir „Google Play“ parduotuvėse.

JAV smurfai įsiveržė ir į stalo žaidimų rinką – vienas populiariausių žaidimų „Monopolis“ taip pat nusidažė mėlyna spalva. Specialaus leidimo stalo žaidime žaidėjai gauna ne įprastas, o smurfų figūrėles ir vietoje gatvių gali įsigyti Smurfų kaimelio vietovių – Smurfytės gėlių sodą ar Tėtės Smurfo laboratoriją.

Lietuvos kino teatruose smurfų nuotykiais galės mėgautis ir mažiausieji žiūrovai, mat visai šeimai skirti „Smurfai 2“ yra dubliuoti lietuviškai. Savo balsus mėlyniesiems paskolino Sigutis Jačėnas, Algirdas Dainavičius, Giedrius Savickas, Vaidotas Martinaitis, Vytautas Rumšas, Vytautas Rašimas, Rasa Samuolytė, Leonardas Pobedonoscevas, Dalius Skamarakas ir kiti.

Filmuke „Smurfai 2“ žiūrovai išvys ir vėl nerimstantį piktąjį burtininką Gargamelį, kuris rezga pačius įvairiausius keršto planus, siekdamas sugauti mėlynuosius nykštukus ir išgauti iš jų stebuklingąją smurfų esenciją. Burtininkas sukuria du beveik kaip smurfai atrodančius nykštukus ir pavadina juos „bjaurukais“. Tačiau suteikti tikrą smurfo išvaizdą jiems gali tik Smurfytės žinomi kerai. Gargamelis nedvejodamas pagrobia Smurfytę ir išsiveža ją į Paryžių, tikėdamasis įkalbėti ją išduoti savo draugus. Tėtė Smurfas ir dar keli mėlynieji, pasikvietę į pagalbą savo niujorkiečius draugus, patraukia iš paskos, tikėdamiesi išlaisvinti Smurfetę ir taip apsaugoti ją ir save pačius.

Kelionių, magijos ir šaunių nuotykių kupiną filmą „Smurfai 2“ Lietuvos žiūrovai išvys nuo rugpjūčio 2 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.