Pirmosiose „X Faktoriaus“ atrankose Klaipėdoje – dalyviai iš visos Lietuvos

Rugpjūčio 1-ąją Klaipėdos kultūros centre „Žvejų rūmai“ prasideda pirmosios populiariausio muzikinio projekto „X Faktorius“ atrankos, kurias fiksuos filmavimo kameros. Antrasis projekto sezonas pažers staigmenų tiek projekto dalyviams, tiek žiūrovams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2013, 6:00 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:40 AM

Uostamiesčio gyventojai ir svečiai „X Faktoriaus“ atrankose turės galimybę pamatyti ne tik savo miesto ir aplinkinių miestelių dalyvius, kaip buvo įprasta iki šiol: rytoj čia pasirodys dalyviai iš visos Lietuvos.

„Atrankų filmavimas vyks didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Kai kurie „X Faktoriaus“ dalyviai yra pakviesti atvykti į kitus miestus. Tai puiki galimybė pasitikrinti save prieš nepažįstamą publiką, pasitikrinti savo motyvaciją dalyvauti šou“, – sako jau antrąjį sezoną „X Faktoriui“ „diriguojantis” projekto prodiuseris ir režisierius Mindaugas Meškauskas.

„Atvykti į atrankas kur nors čia už kampo, su šlepetėmis, tingiai, žinant, kad dar bent dešimt kaimynų tau plos ir tave palaikys yra paprasta vasaros pramoga, bet atvykti į kitą miestą, stoti prieš gausią publiką ir iškovoti jos simpatijas – tai jau galingas pareiškimas, rodantis didelę motyvaciją ir norą“, – įsitikinęs populiariausio muzikinio projekto prodiuseris ir režisierius.

Pasak jo, kiekvienas motyvuotas dalyvis yra vertas pagarbos, kiekvieno talento pastangos užkariauti publiką nusipelno pagyrimo. „O jei ir nepasiseks, tai dalyviai bent galės išdidžiai pasakyti, kad bandė, pareikšti savo poziciją masėms tų, kurie tik kritikuoja ir bailiai lindi pasislėpę už kompiuterių ir sakosi esą geresni dainininkai“, – mano M. Meškauskas.

Jau rytoj, rugpjūčio 1 dieną, pirmą kartą scenoje susiburs naujoji antrojo „X Faktoriaus“ sezono komanda: teisėjai Rūta Ščiogolevaitė, Marijus Mikutavičius, Saulius Prūsaitis, Saulius Urboonavičius-Samas ir vedėjas Martynas Starkus. Uostamiesčio bei aplinkinių miestų gyventojai atrankose turės ne tik galimybę pirmieji pamatyti šį įspūdingąjį penketą, naujuosius projekto dalyvius, bet ir ištisą projekto filmavimą, kurio neišvys net televizijos žiūrovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.