Naujajame BTV sezone – serialai, dėl kurių iš proto kraustosi visas pasaulis

Naujasis BTV sezonas pasitiks savo žiūrovus su kokybiškiausia pasaulio televizijos produkcija. Pirmoji džiugi žinia – į eterį spalio pradžioje įžygiuos karališkieji, valdžios ištroškę, „Auksiniams gaubliams“ nominuoti „Bordžijos“ su Jeremy Ironsu priešakyje. Lietuvoje dar nerodytas, tikrais istoriniais faktais paremtas serialas, kuriame žiūrovo lauks pačios didingiausios istorinės scenos ir pačios šlykščiausios intrigos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 30, 2013, 3:29 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 3:53 PM

Bordžijų vardas iki šiol kelia didelį atgarsį istoriniuose vadovėliuose – tai iš Ispanijos kilęs klanas, kuris dėl valdžios buvo pasiryžęs viskam. Jiems nebuvo nieko švento – išskyrus valdžios troškulį, o, kad jį numalšintų, galingieji Bordžijos imdavosi visų leistinų ir neleistinų priemonių. Tai išskirtinis malonumas, puikiai kritikų įvertintas, istorija besidominčio žiūrovo akims.

Nuo rugsėjo 16 dienos į televizorių ekranus trečiajam, naujausiajam sezonui grįžta „Auksinių gaublių“ laimėtojai „Sostų karai“. Pirmąją trečio sezono seriją nelegaliai parsisiuntė net 5.2 milijonai žemės gyventojų. Tačiau HBO kompanijos, kuriančios „Sostų karus”, vadovas dėl to visai nesijaudina.

„Šis noras išvysti „Sostų karus” bet kokiomis priemonėmis, man skamba net geriau nei „Emmy“ apdovanojimas”, - užsienio spaudai rėžė jis, paklaustas apie tai, ar planuoja imtis drastiškų veiksmų piratavimui sustabdyti. O BTV savo žiūrovams jau visai netrukus padovanos galimybę šio, legenda tapusio serialo dalis, išvysti visiškai nemokamai ir, aišku, legaliai.

Ir naujausiame šio serialo sezone laukia nuotykių, istorijos ir intrigų kamuolys. Iš pat pradžių į šį serialą kritikai žiūrėjo gana skeptiškai, tačiau jau nuo pat pirmųjų parodytų serijų „Sostų karai” užkariavo pasaulio reitingų lenteles ir iš proto išvarė visa pasaulį. Kiekvieną pirmadienio vakarą kartu su „Sostų karais” žiūrovų lauks užburiančios filmavimo vietos, įtraukiantys herojų nuotykiai ir nesiliaujančios intrigos.

3-iajam sezonui grįžta dar vienas perliukas – serialas „Gyvi numirėliai“. Kai jau atrodė, kad neįmanoma sukurti padoraus, įdomaus ir kokybiško produkto, kuriame pagrindinį vaidmenį atliktų zombiai, AMC kompanija ėmė ir nustebino pasaulio televizijos pramonę pristatydama ambicingą serialą, pakerėjusį net ir aršiausius kritikus.

„Gyvi numirėliai” – tai serialas, kuriame pasaulį užvaldžius zombiams, grupelė išgyvenusių žmonių turi suktis bet kokiomis sąlygomis iš susiklosčiusios siaubingos padėties ir bandyti išgyventi ekstremaliausiomis sąlygomis. Jau trečiajame sezone pamatysite kaip toliau su zombiais seksis kovoti jau pamiltiems herojams – šerifui Rikui, jo žmonai Lori ir kitiems išlikusiems. Šiame sezone laukia kaip niekada daug kraujo, šautynių ir svyravimų tarp gyvybės ir mirties. Silpnesnių nervų žiūrovams prieš žiūrint patariama kritiškai įvertinti savo nervų būklę. Po tokio emocijų užtaiso, visai tikėtina, gali laukti bemiegė naktis.

O jau net 5-ajam sezonui į BTV eterį sugrįš kultiniu tapęs serialas apie vampyrus – „Tikras kraujas“. Ir toliau ištikimi šio serialo gerbėjai galės stebėti, kaip su vampyrais bandys susigyventi mažo miestelio Jungtinėse Amerikos Valstijose gyventojai.

Dar vienas džiugus sugrįžimas – antrasis veiksmo serialo „Likvidatoriai“ sezonas. Televizorių žiūrovai turės galimybę išvysti paslaptingiausios Didžiosios Britanijos organizacijos – MI6 – slaptosios žvalgybos tarnybos kasdienybę. O ji tikrai nebus kasdieniška. MI6 misijos – slapčiausios ir bene svarbiausios mūsų žemės saugumui. Jungtinėje Karalystėje kalbama, kad tik dėl vyrukų, dirbančių slaptojoje Didžiosios Britanijos žvalgybos tarnyboje, pasaulis vis dar nesustoja suktis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.