Ž.Pinskuvienę patrulis Milgedas užspeitė į griovį

BTV laidoje „Yra kaip yra“ šį ketvirtadienio vakarą – Živilė Pinskuvienė. Kodėl ši moteris taip atkakliai siekia politikės karjeros? .

Ž.Pinskuvienę patrulis Milgedas užspeitė į griovį.<br>BTV nuotr.
Ž.Pinskuvienę patrulis Milgedas užspeitė į griovį.<br>BTV nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2013, 6:18 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:26 PM

„Aš galvoju apie, tai, ką galėčiau duoti tautai. Niekada gyvenime niekam per galvą nelipau. Visko siekiau palaipsniui.“, – apie savo politinę karjerą BTV „Yra kaip yra“ pasakos Ž.Pinskuvienė. Moteris išgarsėjo, kai dėl balsų pirkimo skandalo jos Seimo mandatas buvo panaikintas.

„Tai skandalas, kuris subliuško labai staigiai. Gal tai buvo panaudota provokacija prieš mus kaip prieš partiją. Mes esame grąžinti į partijos sąrašus ir Seimas pripažino savo klaidą. Jie iš sąrašo mus pašalino neteisėtai“, – pasakos Ž.Pinskuvienė.

Jos laidoje laukia akistata su buvusiu policijos pareigūnu, grupės „Baika“ nariu Milgedu Aleksandravičiumi.

Jis, Ž.Pinskuvienė teigia, savivaldos metu buvo užblokavęs jos automobilį ir labai išgąsdino. „Būdama kandidatė su savo automobiliu buvau užspausta į griovį, kad neišvažiuočiau. Jis bandė mane paauklėti“, – pasakos Ž.Pinskuvienė.

Anot M.Aleksandravičiaus – jis tik norėjo įrodyti, kad Ž.Pinskuvienė pažeidinėja įstatymus ir kova dėl rinkėjų vyksta nešvariai.

Milgedas laidoje negailėjo komplimentų savo oponentei: „Živilė yra nuostabus žmogus. Aš Jonui Pinskui labai pavydžiu, kad turi tokią gražią žmoną, aš įsivaizduoju kaip jam sunku... Patinka ji man... Labai patinka, meluočiau, jei sakyčiau, kad negraži“.

Ką dar apie Ž.Pinskuvienę mano Milgedas? Kaip anot jo, sukčiavo moteris?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.