„X Faktoriaus“ nugalėtoja G.Vokietytė gerbėjams pristatė pirmąjį singlą (audio)

Populiariausio TV3 muzikinio projekto „X Faktorius“ pirmojo sezono nugalėtoja Giedrė Vokietytė savo gerbėjams paruošė didžiausią dovaną, gautą iš muzikinio projekto, – savo pirmąjį singlą. Penktadienį singlas „Karma is a Bitch“ buvo pristatytas radijo stoties „M-1“ eteryje.

G.Vokietytė penktadienį pristatė pirmąjį savo singlą.<br>TV3 nuotr.
G.Vokietytė penktadienį pristatė pirmąjį savo singlą.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 27, 2013, 11:16 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:03 PM

„50 000 litų prizas yra niekas, palyginus su specialiai man „Sony Music“ prodiuserių sukurtu singlu ir galimybe įrašyti jį „Sony Music“ studijoje Suomijoje. Ši patirtis – kiekvieno dainininko svajonė. Tai neįkainojama „X Faktoriaus“ dovana!“ – sako Giedrė.

„Šis singlas buvo kurtas specialiai pirmojo lietuviško „X Faktoriaus“ nugalėtojai Giedrei. Iš Suomijos į Lietuvą atvykę prodiuseriai ne tik peržiūrėjo jos pasirodymus, bet ir asmeniškai pabendravo su pačia talentinga mergina, siekdami kuo geriau ją pažinti. Vėliau Giedrė rinkosi iš jai sukurtų singlų. Kiek dainininkų Lietuvoje tuo gali pasigirti?“ – retoriškai klausia „X Faktoriaus“ prodiuseris, Giedrės vadovas projekte S.Urbonavičius-Samas.

Iš tiesų, retas dainininkas turi galimybę prisiliesti prie pasaulinio pramogų verslo, pažinti jį iš vidaus, semtis patirties iš profesionalų įrašų studijose užsienyje, dirbti su žvaigždžių fotografais ir stilistais fotosesijose. „Mergina, iš gatvės atėjusi į „X Faktorių“, dabar gerbėjams jau pristato pasaulinio lygio singlą „Karma is a Bitch““, – džiaugiasi projekto teisėjas.

Visai prieš „X Faktoriaus“ antrojo sezono premjerą TV3 eteryje – rugsėjo 29-ąją, sekmadienį, 19.30 val. lyg atiduodama jam duoklę, Giedrė gerbėjams pristato singlą, kuris nuo penktadienio pradėjo suktis radijo stoties „M-1“ eteryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.