T.Augucevičius: „Krepšinio metu patirtus nuostolius turėtų atlyginti krepšininkai“

„Keiktis vaikus dar darželyje išmoko auklėtojos. Ir taip yra nuo Chruščiovo laikų. O tėvai greitai perima įpročius – pradeda keiktis namuose...“ – trims mamoms – Renatai Mikailionytei, Editai Užaitei ir Ramintai Stanaitytei – ir visiems „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Viskas bus gerai“ žiūrovams jau ryt, šeštadienį, 11.00 val. ryto aiškins humoristas Timūras Augucevičius. Pikantiškos Timūro įžvalgos ir iki negalėjimo juokingi atsakymai „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje – šeštadienio rytmetį.

Akimirka iš laidos filmavimo akimirkos.<br>"Lietuvos ryto televizijos" nuotr.
Akimirka iš laidos filmavimo akimirkos.<br>"Lietuvos ryto televizijos" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2013, 5:07 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 11:48 AM

Žaviosios laidos „Viskas bus gerai“ vedėjos svarstys, kad už vaikų keiksmus, ko gero, reiktų „dėkoti“ krepšiniui ir tėčiams, sunkiai valdantiems emocijas įtemptų krepšinio rungtynių metu.

Pasirodo, vienos populiariausių „Lietuvos ryto“ televizijos laidų „Žinių naujienos“ vedėjo Timūro nuomonė krepšinio klausimu – radikali. „Žiūrėdami krepšinį ir sugadindami daug nervų ląstelių žmonės sudaužo daug daiktų“, – faktą konstatuoja humoristas. Jo nuomone, nuostolius už šią žalą turėtų atlyginti krepšininkai iš savo premijų. Kas vieną kartą nutiko Timūro vaikui, kai humoristas nebeištvėrė netaiklių tautiečių metimų?

Kodėl vidurinę mokyklą Timūras baigė per didelius vargus? Kas jam trukdė susirasti merginą? Ką multitalentu save vadinantis Timūras galvoja apie seksualias krepšinio gerbėjas ir kodėl krepšininkai vienas kitam nuolat pliaukši per užpakalius?

Drąsios įžvalgos ir atviri pokalbiai apie šeimą, krepšinį bei daugybę kitų įdomių dalykų – jau rytoj, šeštadienį, 11.00 val. „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje laidoje „Viskas bus gerai“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.