Kuris Lietuvos stileiva įkvėpė būsimosios roko operos „Romeo ir Džiuljeta“ personažą Parį?

Šeštadienį TV3 muzikos šou „Romeo ir Džiuljeta“ metu buvo parodyta ištrauka iš to paties pavadinimo būsimosios roko operos. Su žiūrovais pasisveikino Pario vaidmens atlikėjas – aktorius Ramūnas Rudokas. Publiką jis nuginklavo ne tik puikiais vokaliniais duomenimis, bet ir drabužių ansambliu. Paris dėvėjo juodą impozantišką skrybėlę ir kelius siekiančias juodas kojines, o po įliemenuotu smėlio spalvos paltu blykstelėjo žaižaruojantys šortai. Koks šių dienų dendis inspiravo Pario personažą?

Pario vaidmens atlikėjas aktorius Ramūnas Rudokas publiką nuginklavo ne tik puikiais vokaliniais duomenimis, bet ir drabužių ansambliu.
Pario vaidmens atlikėjas aktorius Ramūnas Rudokas publiką nuginklavo ne tik puikiais vokaliniais duomenimis, bet ir drabužių ansambliu.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2013, 4:16 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:37 AM

Po pasirodymo užkulisiuose sutiktas aktorius R.Rudokas apie savo veikėjo prototipą kalbėjo šypsodamasis. „Tai yra ne superžvaigždė, o supermegažvaigždė ir jos atitikmenų mūsų pramogų versle, deja, tėra tik vienas kitas. O kuo remiantis šis personažas sukurtas šiandien, tegul ir sprendžia tas, kuris gyvena supermegažvaigždės gyvenimą, nepaisydamas – patinka tai publikai, ar nepatinka“, - sakė R.Rudokas.

Parį jis vaidino dar Eimunto Nekrošiaus pastatytoje roko operoje „Meilė ir mirtis Veronoje“. „Taip pat teko vaidinti ir paštininką, ir vaistininką. Iš viso turėjau penkis vaidmenis. Persirenginėjau daugiau nei buvau scenoje“, - juokiasi R.Rudokas.

Jis mielai priėmė kvietimą naujai pažvelgti į pjesę ir vieną pagrindinių jos herojų – Parį. „Ypač džiugiai sutikau žinią, kad atgimsta roko opera, nes „Romeo ir Džiuljetos“ tema – nesenstanti, ir man gerai pažįstama“, - kalbėjo R.Rudokas.

Pasak jo, iš naujosios roko operos režisieriaus Kęstučio Jakšto galima tikėtis įvairių staigmenų, tad kūrinys tikrai neleis nuobodžiauti, o personažai taikliai pabrėš pastarojo laikmečio dvasią. Kokią Lietuvos pramogų verslo garsenybę Ramūno Rudoko įkūnytas roko operos „Romeo ir Džiujeta“ personažas Paris primena labiausiai:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.