„Lietuvos ryto“ televizijos premjeroje „Odisėja“ – stulbinanti P.Cruz antrininkė

Jau ateinantį pirmadienį, spalio 21-ąją, 23.00 val. penktąjį jubiliejų švenčiančios „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje – dar viena premjera. „Odisėja“ (Odysseus) – vos pernai prancūzų sukurta Stephane Giusti režisuota kostiuminė drama pagal to pačio pavadinimo garsiausią Homero poetinį epą. Ką pasirinks Penelopė (akt. Caterina Murino) – meilę ar ištikimybę? Valdžios troškimas ir kūniškas geismas prie ekrano prikaustys nuo pirmadienio iki trečiadienio 23.00 val.

Gražuolę Penelopę įkūnijusi C.Murino – lyg iš akies traukta Penelope Cruz.<br>"Lietuvos ryto" televizijos nuotr.
Gražuolę Penelopę įkūnijusi C.Murino – lyg iš akies traukta Penelope Cruz.<br>"Lietuvos ryto" televizijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-18 15:05, atnaujinta 2018-02-21 01:20

Praėjo dešimt metų po Trojos karo, o Itakės valdovas Uliksas dingo jūroje be žinios. Šalies ekonomika išgyvena nuosmukį, gretimų valstybėlių princai vis puldinėja našle paskelbtos Penelopės valdomą Itakę, o pavaldiniai reikalauja, kad moteris išsirinktų naują vyrą.

Norinčiųjų užimti karaliaus vietą – pulkai, tačiau Penelopės širdis nerami – ji tiki, kad vyras dar gyvas. Norėdama išvengti naujos santuokos karalienė visiems pretendentams skiria daugybę išbandymų, pažadėjusi išsirinkti vyrą tuomet, kai baigs austi karaliaus laidojimo rūbą. Bet... Ką naktimis nuaudžia, tą dienomis išardo.

Į pasakiško grožio Graikijos salę Itakę nukelsiantis daugiaserijinis „Lietuvos ryto“ televizijos pasakojimas atskleis tamsiąją meilės ir pasiaukojimo pusę, tikrąją aistros ir intrigų kainą.

Aktorių gretose – tikras žvaigždynas, dirbęs ne vienoje garsiausioje pasaulio kino juostoje.

Gražuolę Penelopę įkūnijusi C.Murino – lyg iš akies traukta Penelope Cruz. Tiesa, ji ne tik pavydėtino grožio savininkė, bet dar ir talentinga aktorė. C.Murino bondiados juostoje „Casino Royale“ į glėbį puolė pačiam Danieliui Craigui, o Italijoje vykstančioje alternatyvioje Auksinių gaublių teikimo ceremonijoje 2008 m. pripažinta geriausia aktore Europoje. Gražuolė yra nusifilmavusi vieno garsiausių pasaulyje elektroninės muzikos didžėjų Bobo Sinclaro dainos „Far l'Amore“ muzikiniame klipe.

Patį Odisėją įkūnijęs Alessio Boni vaidino vienoje žymiausių dramų „Turistas“ (The Toursit) su Angelina Jolie ir sukūrė beveik 50 vaidmenų televizijos serialuose ir pilnametražiuose filmuose. A. Boni pelnęs aštuonis prestižinius kino įvertinimus, tarp jų net du Auksinių gaublių teikimo ceremonijoje Italijoje.

Aktorius Bruno Todeschini, „Lietuvos ryto“ televizijos premjeroje „Odisėja“ įkūnijęs Penelopės rankos siekiantį intrigų meistrą Leokritą, sukūręs per 120 vaidmenų, o vienoje filmavimo aikštelėje dirbo su Audrey Tatou juostoje „Subtilumas“ (Delicacy).

Ką pasirinks Penelopė – meilę ar ištikimybę? Ar jos nuojauta pasitvirtins – ar vyras iš tiesų gyvas? Jei taip, kodėl jis negrįžta namo ir ką slepia nuo artimųjų? Intrigos, tamsioji meilės ir pasiaukojimo pusė bei tikra aistra „Lietuvos ryto“ televizijos naujame seriale „Odisėja“ jau nuo spalio 21 d. pirmadieniais–trečiadieniais 23.00 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.