„Romeo ir Džiuljetą“ paliko V.Pauliukaitį šlykščiu diedu išvadinusi Marija

Šeštadienį TV3 eteryje buvo muzikinio šou „Romeo ir Džiuljeta“ mediumas. Įpusėjusiame projekte pasirodė naujas žaidimo dalyvis aktorius Marius Jampolskis, o prie komisijos stalelio – naujas žiuri narys režisierius Vytenis Pauliukaitis.

Marijos pasirodymas.<br>D.Umbraso nuotr.
Marijos pasirodymas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 19, 2013, 7:56 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:41 AM

Šis šeštadienio vakaras buvo skirtas duetams. Žiūrovai galėjo įvertinti, kaip suskambės naujasis Vilijos Matačiūnaitės ir Jono Čepulio duetas, nestandartinė Liepos Mondeikaitės ir Iljos Aksionovo pora.

Nuo šiol visi pretendentai į pagrindinius roko operos vaidmenis turės dainuoti vieni su kitais, kol išaiškės darniausia pora.

Tiesa, kol kas liko ir nesuporuotų dalyvių. Tad kai kurie jų pasirodė vieni.

Pirmoji į sceną žengė Nota. Jos pasirinkta daina „Svetimi" nepatiko Kostui Smoriginui, kuris įvertino ją ketvertu. Priekaištų jai turėjo ir Sigita Stonytė. Notos scenografija su nuotraukomis nepatiko ir Vyteniui Pauliukaičiui bei Dominykui Kubiliui.

Pirmoji vakaro pora - Vilija Matačiūnaitė ir Jonas Čepulis. Jų duetas, anot komisijos narių, buvo harmoningas, tačiau iki galo visų nesužavėjo. Tiesa, V.Pauliukaitis nusprendė, kad naujoji Džiuljeta bus Vilija ir liepė Jonui pasitempti.

Grupės SEL pritariančioji vokalistė Silvija ant scenos pasirodė su šokėju. Tačiau jos šokis su tą vakarą jai talkinančiu vaikinu V.Pauliukaičiui priminė dviejų šaldytuvų šokį. Nesužavėjo ji ir kitų komisijos narių. „Amerikietiška plastmasė", - taip apibendrino jos pasirodymą K.Smoriginas.

Projekto naujokas M.Jampolskis sulaukė vidutiniškų įvertinimų. „Su orkestru jums būtų sunkiau. Jums reikia padirbėti su balsu, o visa kita jūs turite", - konstatavo S.Stonytė. Tačiau Marius sužavėjo V.Pauliukaitį, kuris aktoriui parašė dešimtuką ir patikino, kad šis būtų puikus Romeo.

„Žinok net nenoriu jokio kvailo juokelio mesti", - po Bjelle pasirodymo tarė projekto vedėjas M.Stasiulis. Jos dramatiškumą įvertino ir komisijos nariai. Paklausta, kam buvo skirta ši daina, Bjelle net neabejodama ištarė: „Žmogui, kurį myliu". Tačiau atlikėja užsiminė, kad su savo mylimuoju ji nėra kartu. D.Kubilius Bjellę įvertino dešimtuku.

Celine Dion dainą atliko vargonininkė Marija. Tačiau jausminga jos daina ne itin sužavėjo komisiją. Visi vieningai teigė, kad Marija nepakankamai stengiasi. „Dainavai tarsi medinė", - teigė K.Smoriginas.

Naujasis komisijos narys V.Pauliukaitis po pasirodymo Marijai liepė jį išvadinti šlykščiu diedu. „Mielas Vyteni Pauliukaiti, jūs esate labai šlykštus diedas", - kiek pasvarsčiusi ištarė Marija.

Antrasis duetas buvo Liepos Mondeikaitės ir Ilja Aksionovo. Liepa su I.Aksionovu parengė jausmingą Kastyčio Kerbedžio hitą „Nakty“.

„Labai graži prancūziška pora", - negailėjo komplimentų S.Stonytė.

Komisija buvo sužavėta šios poros pasirodymo. Tiesa, vienus labiau sužavėjo Ilja, kitus - Liepa. Tad vertinant Liepa ir Ilja surinko skirtingus balus.

Į sceną žengęs Tadas sužavėjo S.Stonytę. „Jūs nuolat vis labiau atskleidžiate save. Turite puikų balsą", - dešimtuku jo pasirodymą įvertino S.Stonytė.

„Tai buvo pirmas tikras lyrinis herojus", - patikino V.Pauliukaitis, įvertinęs Tadą devynetu.

Čigone virtusi Austėja nesužavėjo K.Smorigino, bet šis, tikėdamas, kad ji vis dar atsiskleis, parašė jai aštuonetą. Karčių žodžių jai negailėjo ir S.Stonytė. Tačiau Austėją gynė V.Pauliukaitis.

Martynas papiktino V.Pauliukaitį, bet sužavėjo S.Stonytę. Jis buvo paskutinis dalyvis, šeštadienį pasirodęs projekte.

Po Martyno pasirodymo Nota, Marija ir Silvija buvo atiduotos į žiūrovų rankas. Būtent jos šį vakarą balansavo ant iškritimo ribos. Mažiausiai balsų surinko Marija. Ji ir paliko projektą.

Muzikinio šou „Romeo ir Džiuljeta“ dalyviai jau nuėjo pusę kelio iki finalo. Lapkričio pabaigoje paaiškės, kas iš jų pelnys du pagrindinius – įsimylėjėlių poros – vaidmenis modernioje roko operoje „Romeo ir Džiuljeta“. Tai – kultinės Kęstučio Antanėlio ir Sigito Gedos roko operos „Meilė ir mirtis Veronoje“ naujoji versija, kurią režisuoja Kauno valstybinio muzikinio teatro vyriausiasis režisierius Kęstutis Jakštas. Roko operos premjerą galima bus pamatyti tik gyvai, ir tik dukart – gruodžio 10-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje, gruodžio 15-ąją Vilniaus „Siemens“ arenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo