„Lietuvos balso“ dalyvė G.Korsakaitė išsigando, kad partneris sugadins pasirodymą

Ryžtingai nusiteikę „Lietuvos balso“ dalyviai jau šį šeštadienį 19 val. pradės kovą muzikiniame dvikovų ringe ir šis mūšis bus iki paskutinės natos. Net tada, kai kovoti teks ne su vienu, o net trim konkurentais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 24, 2013, 6:48 PM, atnaujinta Jan 5, 2022, 5:25 PM

Su tokia situacija susidūrė projekto dalyviai iš Ingos ir Arūno Valinskų komandos. Pagimdžiusi sūnų ir išėjusi motinystės atostogų garsiojo tandemo mokinė Indrė Anankaitė-Kalašnikovienė užminė mįslę, kurią ne vieną dieną narpliojo „Lietuvos balso“ kūrėjai ir mokytojai. Iš keturiolikos Valinskų mokinių sąrašo liko trylika, duetai jau buvo suskirstyti ir neliko nieko kita, kaip padaryti išimtį ir į kovą dėl išlikimo siųsti visą atlikėjų ketvertą: žavingąją Gintarę Korsakaitę, su latvišku akcentu dainuojantį Voldemarą Petersoną ir duetu į kokybiškiausią šalies projektą atkeliavusius sutuoktinius Vainorą ir Valdą Lackus.

„Tai bus tikras iššūkis. Nežinome, kaip reikės mūsų visų bendrą kūrinį pateikti mokytojams ir visiems žiūrovams“, − apstulbinti naujienos kalbėjo rusniškiai Lackai.

Po repeticijos, kurioje pasidalino romantiškosios dainos „Akimirką šią“ posmus, dalyvių jaudulys nesumažėjo. Išgirdusi, kad greta dainuojantis Voldemaras susiduria su tonacijos problemomis, kartais net pamiršta taisyklingai laikyti mikrofoną ir pameta žvilgsnį su drauge scenoje stovinčiais kolegomis, Gintarė ne juokais išsigando.

„Labai dėl jo nerimauju. Bijau, kad jaudulys jam pakiš koją, o tuomet mūsų visų pasirodymas tiesiog sugrius“, − prieš lipdama į sceną sakė G.Korsakaitė.

Kaip visi keturi dalyviai susitvarkė su išties nelengva užduotimi, ar drąsinimai V.Petersoną iš sąstingio, LNK žiūrovai sužinos jau visai netrukus. Jie taip pat išgirs Valinskų verdiktą, kuris lems, kurie dalyviai keliaus toliau, o kuriems teks atsisveikinti su „Lietuvos balsu“.

Ištrauka iš minėto pasirodymo:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.